Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Πέττας: « Πάμε για την νίκη, όπως κάνουμε, άλλωστε, και σε όλα τα παιχνίδια μας»

Νίκος Πέττας: « Πάμε για την νίκη, όπως ...

Ο έμπειρος άσος του Προμηθέα για την αναμέτρηση με το ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Ο Προμηθέας φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 23η αγωνιστική της Α1 Basket League. Οι «νεοφώτιστοι» έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στο τέταρτο ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια που κάνουν για να μείνουν στις θέσεις των play-off.

Ο Νίκος Πέττας πιστεύει ότι η συγκέντρωση και η ενέργεια σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, μπορεί να αποβούν καταλυτικά στο να δώσουν στον Προμηθέα το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου άσου στο blog του στην ΕΣΑΚΕ:

«Την προηγούμενη εβδομάδα, στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας και να αυξήσουμε έτσι τις πιθανότητες που μας αναλογούν για είσοδο στα πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Ήταν μια ήττα που μας πόνεσε διπλά, καθώς έγινε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στους φιλάθλους μας. Συνεχίζουμε, όμως, την προσπάθεια, έχοντας μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μέσα στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ πάντα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, ενώ και οι τελευταίες του προσθήκες, του προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος.

Εμείς, πάντως, από την πλευρά μας, πάμε στην Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε, άλλωστε, και σε όλα τα παιχνίδια μας.

Το έργο μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς προϋποθέτει να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια και στα 40΄ της αναμέτρησης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα και στη 10η φετινή μας νίκη.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Δύσκολη αποστολή για Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports