Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Ξανά αντίπαλοι Φέντερερ και Ναδάλ στο Ιντιαν Γουέλς

Τένις: Ξανά αντίπαλοι Φέντερερ και Ναδάλ...

Και ο Τζόκοβιτς κόντρα στον Κύργιο

Τη ρεβάνς του τελικού του «Australian Open» θέλει να πάρει ο Ράφα Ναδάλ από τον Ρότζερ Φέντερερ, λίγες εβδομάδες μετά την ήττα του στη Μελβούρνη. Οι δύο διάσημοι πρωταθλητές θα παίξουν σήμερα το βράδυ στον 4ο γύρο του τουρνουά της Καλιφόρνια, Ιντιαν Γουέλς.

Oι δύο κορυφαίοι παίκτες του τένις, που συνολικά έχουν κατακτήσει 32 Grand Slam τίτλους, θα αναμετρηθούν για 36η φορά στην καριέρα τους.

Ο Ισπανός έχει κερδίσει τους 23 από τους 35 προηγούμενους αγώνες (23-12), ωστόσο ο Ελβετός σταρ ήταν ο νικητής στους δυο τελευταίους, στον τελικό του ελβετικού τουρνουά «Swiss Indoors» το 2015 και στον τελικό του «Australian Open» τον περασμένο Ιανουάριο.

Στο Iντιαν Γουέλς έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές, με τον 35χρονο Φέντερερ να κερδίζει 6-3 και 6-4 στα ημιτελικά του 2012 και τον Nαδάλ να παίρνει τη νίκη με 6-4 και 6-2 στα προημιτελικά του 2013.

Σε άλλο σημαντικό παιχνίδι, ο Nόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά πριν από δύο εβδομάδες, στα προημιτελικά του Abierto Mexicano Telcel στο Ακαπούλκο, με τον Ελληνοαυστραλό να παίρνει τη νίκη.

Ο νικητής αυτού του αγώνα, θα αντιμετωπίσει τον νικητή ανάμεσα σε Φέντερερ και Nαδάλ, στα προημιτελικά του τουρνουά στην έρημο της Καλιφόρνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τένις: Νίκες για Φέντερερ, Ναδάλ και Κύργιο στο Ιντιαν Γουέλς

Πηγή: ΑΠΕ


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports