Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Επιβλητική η ομάδα Παίδων (Κ15) απέναντι στον Δία Σαραβαλίου

Παναιγιάλειος: Επιβλητική η ομάδα Παίδων...

Οι "μελανόλευκοι" επικράτησαν με 3-0 των πρωτοπόρων

Με… κεκτημένη ταχύτητα, έπειτα από το «διπλό» (0-9) στην Πάτρα το περασμένο Σάββατο επί του ουραγού Άτλαντα, η Ομάδα Παίδων (Κ15) συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την κορυφή. Οι «μελανόλευκοι» κέρδισαν σήμερα το μεσημέρι δίκαια τον πρωτοπόρο Δία Σαραβαλίου, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη φετινή του ήττα και μάλιστα μέσα στην έδρα του με σκορ 3-0!

Στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο ήταν εξ αναβολής, οι «μικροί» τού Χρήστου Παρασκευόπουλου ίσως και να πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνισή τους από την ημέρα που δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα, φτάνοντας σε μια πεντακάθαρη νίκη, η οποία θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ο Χαραλαμπόπουλος (σκόρερ του 2ου τέρματος στο 50΄) ευστοχούσε σε δύο τετ α τετ που του παρουσιάστηκαν με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου, εκτός από ψυχή και δύναμη, έβγαλαν αυτοματισμούς και ωραίες φάσεις, κερδίζοντας ακόμα και το χειροκρότημα των φιλάθλων τής πατρινής ομάδας οι οποίοι αναγνώρισαν την ανωτερότητά τους στη σημερινή αναμέτρηση.

Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν ο Θ. Μήτσης με εκτέλεση πέναλτι στο 25΄ και ο Νανάκος στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με περίτεχνη ενέργεια.

Με αυτή τη νίκη (την έκτη φετινή επί συνόλου 8 αγώνων) η «μελανόλευκη» Ομάδα Παίδων «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση τής βαθμολογίας με 18 βαθμούς (έναν λιγότερο από τον Δία) και δείχνει πως έχει «καπαρώσει» το εισιτήριο πρόκρισης για τον επόμενο γύρο τού φετινού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Δημητρόπουλος, Θ. Μήτσης, Γιαννόπουλος, Β. Μήτσης, Βλάχος, Αγγελόπουλος, Σπυρόπουλος, Κορόνα, Ροδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κεφαλλονίτης (στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Νανάκος, Γκίνι, Ανδριόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κουτρόπουλος και Αϊντίν)

 

Σεμινάριο της «Sportradar» για τη «μελανόλευκη» Κ19

Το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία «Sportradar», αποκλειστικός συνεργάτης της UEFA σε θέματα αντιμετώπισης της χειραγώγησης των αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, παρακολούθησαν σήμερα το απόγευμα τεχνική ηγεσία και παίκτες τής Ομάδας Νέων (Κ19) του Παναιγιαλείου.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιάλειας, εκεί όπου ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της «Sportradar» στην Ελλάδα Αλέξανδρος Γεροντικός παρουσίασε μεταξύ άλλων την έννοια της χειραγώγησης αγώνων, τους τρόπους προσέγγισης των match fixers, τους κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο για το συγκεκριμένο αντικείμενο και τις επιπτώσεις στις περιπτώσεις χειραγώγησης αγώνων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιγιάλειος: Υγιεινός «περίπατος»...για την ομάδα Παίδων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports