Οι Φαίακες επικράτησαν με 2-1 του Αστέρα
Την παραμονή της στη Super League εξασφάλισε ουσιαστικά η Κέρκυρα μετά το εκτός έδρας 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super league.
Ο Μάσα στο 38΄ με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, ωστόσο, οι «Φαίακες» δεν το έβαλαν κάτω, ισοφάρισαν στο 70΄ με το σουτ του Ντουάλα και στο 83΄ με τον Τουράμ ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα του αγώνα.
Σε ένα εξαιρετικά κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Γρηγορίου, που έφτασε με μεγάλη ανατροπή στη νίκη, ενώ ακολουθούν δύο ματς στην έδρα της με τη Βέροια και τον Ηρακλή.
Γκολ: Μάσα 38’ / Ντουαλά 70’, Τουράμ 83’
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Καλτσάς, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Φαρίνια (62? Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77? Ιωαννίδης), Μάσα, Μανιάς.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (46? Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Κόντος (73? Νίκιτς), Σιόντης, Κέβιν Ντιόγκο (63? Επστάιν), Ζορντάο Ντιόγκο, Γεωργίου, Γκόμες, Τουράμ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









