Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ROYAL –VINTAGE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΑΤΟ, ΚΕΦΙ ΚΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ONIRAMA

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ποιος δεν ήταν εκεί;

Ένα μαραθώνιο μασκέ συναπάντημα, με μια απίστευτη  κοσμοπλημμύρα, γεμάτη χαρά και παλμό, ήταν αυτή του μεγάλου πάρτι πληρωμάτων στο Royal της Ακτής Δυμαίων το αποχαιρετιστήριο βράδυ της τελευταίας Κυριακής του Πατρινού Καρναβαλιού. Με αμέτρητα μπαλόνια και ομπρέλες στην οροφή, τα γκρουπ 62, 120, 128, 222, 45 και οι φίλοι τους «τα έδωσαν όλα» χορεύοντας, ενώ απόλαυσαν τα live των Τάκη Ζαχαράτου και Onirama.

 

Το πλήθος «ξημερώθηκε» στο Royal, αν και το πάρτι ξεκίνησε νωρίς, λίγο μετά τη μεγάλη παρέλαση, περίπου στις 9 μ.μ. Ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίστηκε με αστραφτερό σακάκι γύρω στις 10 για να ερμηνεύσει επίκαιρα, καρναβαλικά τραγούδια (τα οποία «έχανε» αυτοσαρκαστικά όσο κι αν συμβουλευόταν το βιβλιαράκι του). Ακολούθησαν οι πάντα εκρηκτικοί, κεφάτοι και γεμάτοι ενέργεια και χιούμορ Onirama οι οποίοι ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους, δημοφιλή ξένα τραγούδια αλλά και χιτ ελλήνων ποπ καλλιτεχνών. Ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναβγήκε στη σκηνή περίπου τα μεσάνυχτα για να παρουσιάσει κλασικά λαικά κομμάτια των παλιότερων δεκαετιών. Στο «Δώδεκα» της Αννας Βίσση έκανε τις πιο μεγάλες «κορώνες» του.

Η βραδιά προσέλκυσε όλες τις μεγάλες φιλικές καρναβαλικές συντροφιές και όπως φαίνεται έχει μεγάλο μέλλον ακόμα. Προσφέρονταν free drink, χοτ ντογκ, καφέδες και αργά «κυκλοφόρησαν» λαγάνες και ταραμοσαλάτα λόγω Καθαρής Δευτέρας. Δείτε στιγμιότυπα από το διαδίκτυο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View