Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ Πονγκ: Προκρίσεις για τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Πινγκ Πονγκ: Προκρίσεις για τους Φοίνικε...

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων

Στους αγώνες πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που έγιναν το Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι και στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο οι Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών πήραν από δύο προκρίσεις σε παίδες και κορασίδες.

Στις κορασίδες η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ και η ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ κατέκτησαν  τις 2 από τις τρεις προκρίσεις της περιφέρειάς μας.

Στους παίδες ο ΘΕΜΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ πήραν και αυτοί τις 2 από τις 6 προκρίσεις. ενώ οριακά έχασε τη πρόκριση ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ.

Οι προκρίσεις αυτές ήρθαν να προστεθούν σε αυτές που η Πατρινή ομάδα  είχε εξασφαλίσει απευθείας λόγω της υψηλής κατάταξης ( RANKING LIST) της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (No 1), της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ (Νο4) και του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ (Ν6)

Με τη πρόκριση 4 αθλητριών και 3 αθλητών στη τελική φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που θα γίνει στη Χίο 21 - 23 Απριλίου οι ΦΟΙΝΙΚΕΣ εξασφάλισαν  και τη συμμετοχή τους στα ομαδικά. Στο ομαδικό κορασίδων η είναι μεταξύ των δυο που με βάσει το RL θεωρούνται φαβορί ενώ τα αγόρια έχουν τις δυνατότητες να μπουν στα μετάλλια.

Οι ΦΟΙΝΙΚΕΣ συμμετείχαν στους αγώνες με 7 παίδες και 4 κορασίδες που άφησαν τις καλλίτερες εντυπώσεις.  Εκτός από τους προκριθέντες, είχαμε  καλές εμφανίσεις , που δίνουν ελπίδες για μελλοντικές διακρίσεις , από νέους αθλητές και αθλήτριες, μικρής ηλικίας,  της  ακαδημίας του συλλόγου.

Όπως ο  παμπαίδας ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ που ήρθε 2ος στο προκριματικό όμιλο, ο 10χρονος ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ και οι ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΑΝΔΡΕΑΣ  ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Στις κορασίδες πολύ καλή εμφάνιση είχαμε από την 9χρονη ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΙΤΧΑΒΑ και την 8χρονη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Επίσης για μια ακόμη φορά καλή εμφάνιση και δεύτερη θέση στον όμιλο από τη παγκορασίδα ΜΑΓΔΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ που αγωνίζεται δανεική με ετήσια υποσχετική στη ΑΕ ΒΟΧΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πινγκ Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τον Ίφιτο Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports