Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Δεν την σταματάει τίποτα τη ΝΕΠ - Νίκησε και τη Γλυφάδα με 12-7

Πόλο: Δεν την σταματάει τίποτα τη ΝΕΠ - ...

Κρίσιμο το αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο

Η ΝΕ Πατρών εμφανίζεται εκπληκτικά μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στον Β' γύρο του Ομίλου της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, οι αγώνες του οποίου γίνονται στην έδρα της στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός" της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Έτσι η ομάδα του Μπιτσάκου πέτυχε και δεύτερη σπουδαία νίκη (μετά από αυτή επί του Εθνικού την Παρασκευή), αυτή τη φορά επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 12-7, ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί ακόμα και την προνομιούχο 2η, στην τελευταία αγωνιστική την Κυριακή (12/2) το μεσημέρι.

Το ματς ήταν ντέρμπι και πήγαινε γκολ γκολ στα πρώτο μισό του. Στο 5.11 πριν από τη λήξη της β' περιόδου και ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ του ΑΝΟΓ, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση η Μαμόγλου του ΑΝΟ Γλυφάδας για βιαιοπραγία , καθώς χτύπησε τη Μπιτσάκου (σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα).

Έτσι η ΝΕΠ έπαιξε για 4 λεπτά με παραπάνω παίκτρια και στο διάστημα αυτό η ομάδα της Πάτρας πέτυχε ένα γκολ και ισοφάρισε σε 3-3, σκορ με ο οποίο έληξε και η β΄περίοδος.

Στο 1.53 πριν από τη λήξη της β’ περιόδου, εξάλλου, αποβλήθηκε ο προπονητής της Γλυφάδας Σαλάχας για έντονη διαμαρτυρία. Στο τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο η ΝΕΠ ήταν κυρίαρχη και έφτασε στη μεγάλη νίκη με το τελικό 12-7.

Οκτάλεπτα:3-2, 0-1, 2-5, 2-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports