Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Τρία χάλκινα μετάλλια για τον Α.Σ. Έκρηξη Πατρών στην Χαλκίδα

Τάε κβον ντο: Τρία χάλκινα μετάλλια για ...

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών , Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων

Πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του συλλόγου Α.Σ .ΕΚΡΗΞΗ ΠΑΤΡΩΝ ,στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στην Χαλκίδα οπού πραγματοποιήθηκε το τριήμερο  27,28,29/1/2017 .Τις πρώτες 2 ημέρες του τουρνουά, έχοντας συνολικό απολογισμό 3 χάλκινα μετάλλια και 2 πέμπτες θέσεις στους συνολικά 5 αθλητές που αγωνίστηκαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα των αγώνων στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Καραμανής Παναγιώτης (-59 κιλά εφήβων) και Καρκασίνας Χρήστος (-74 κιλά ανδρών) πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ενώ άτυχοι και εκτός μεταλλίων βρέθηκαν οι Παπαχρήστου Γιώργος (-59 κιλά εφήβων) και Καλκάνης Νίκος (-63 κιλά εφήβων) παρά την υψηλή απόδοση και προσπάθεια που κατέβαλαν.

Την εξαιρετική εμφάνισή του εξαργύρωσε με ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο για την πατρινή ομάδα και ο Μιχόπουλος Ανδρέας (-33 κιλά παίδων), τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, ο οποίος έπειτα από 4 πολύ δύσκολους αθλητές κατάφερε να σκαρφαλώσει ως τη τρίτη θέση του βάθρου, αποδεικνύοντας το λόγο που θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του συλλόγου.»

«Εκπληκτική παρουσία, και την τρίτη ημέρα, από τον Α.Σ Έκρηξη Πατρών, καθώς κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια ( 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο) και με τους τρεις αθλητές που εκπροσωπούσαν την πατρινή ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, με τον ίδιο ρυθμό που έκλεισε η περσινή σαιζόν ξεκίνησε και το 2017, για τον Μιχόπουλο Σωτήρη (-57 κιλά παίδων), ο οποίος κατέκτησε για άλλη μία φορά τη πρώτη θέση και αναμφισβήτητα θεωρείται ο καλύτερος αθλητής της κατηγορίας του.

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρουμελιώτης Θοδωρής (-41 κιλά παίδων), έχοντας μια εξαιρετική εμφάνιση που αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Ωστόσο μια ατυχία στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα στέρησε από τον ίδιο αλλά και τον σύλλογό του ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Κομνηνός Αργύρης (-49 κιλά παίδων), ο οποίος παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους 2 μήνες κατάφερε χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα να κάνει αισθητή την παρουσία του, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθούμε σε 2 αθλητές της αδελφικής σχολής της Α.Σ Αστραπής, οι οποίοι πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση.Αρχικά, στη δεύτερη θέση αρκέστηκε ο Μιχαλόπουλος Αλέξης (-53 κιλά παίδων), ο οποίος αν και τραυματισμένος από το πρώτο αγώνα και παρά τα συνεχόμενα χτυπήματα που δεχόταν και στους υπόλοιπους αγώνες κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό από τον οποίο και παραιτήθηκε.

Τέλος, τη πέμπτη θέση κατέλαβε ο Κούτσης Σταύρος, ο οποίος ωστόσο έμεινε εκτός μεταλλίων παρά την καταπληκτική εμφάνισή του.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάε κβον ντο: Δύο χρυσά και ένα χάλκινο για την Δύναμη Πατρών στην Χαλκίδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports