Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Σπουδαίος βαθμός για τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ

Σουπερλίγκ: Σπουδαίος βαθμός για τον Παν...

Λευκή ισοπαλία οι Αγρινιώτες με την ΑΕΚ

Η χρονιά άλλαξε, όχι όμως και η εικόνα της ΑΕΚ! Μπλοκαρισμένη από τον Παναιτωλικό και με τον Κυριακίδη να πιάνει τα πάντα η «Ένωση» δεν βοηθήθηκε από τον Μοράις και υπέπεσε σε νέα γκέλα στο ΟΑΚΑ (0-0).

Ούτε η αλλαγή του χρόνου, ούτε το… ταρακούνημα από το στραβοπάτημα πριν τα Χριστούγεννα, ούτε καν η προσθήκη του ποιοτικού Αϊντάρεβιτς στη μεσαία γραμμή, στάθηκαν ικανά να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ. Και κυρίως, δεν άλλαξαν τις… συνήθειες εντός έδρας.

Αυτή την φορά ήταν ο Παναιτωλικός αυτός που χάρη στη καλή αμυντική του λειτουργία, αλλά και τον τερματοφύλακα Κυριακίδη, κράτησε την ΑΕΚ στο 0-0 και έφυγε με βαθμό από το ΟΑΚΑ.

Βλέπετε, η Ένωση δεν είχε καμία απολύτως απάντηση, στους αγωνιστικούς γρίφους που έβαλε ο Μαντζουράκης. Κυρίως διότι ο Μοράις μέχρι τέλους επέμεινε σ’ ένα σύστημα που επιθετικά δεν απέδιδε.

ΑΕΚ (Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (85’ Χριστοδουλόπουλος), Ροντρίγκες (66’ Μπακασέτας), Πέκχαρτ (78’ Βάργκας), Μάνταλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντακιάς, Ρότσα, Κουτρομάνος (90’ Μάλης), Πάουλο, Κλέσιο, Φάρλεϊ (87’ Βασιλούδης), Μουνιόζ, Μαρκόφσκι (82’ Παπουτσογιαννόπουλος)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ισοπαλία χωρίς θέαμα για Κέρκυρα και Ατρόμητο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports