Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Κώστας Μανωλάς

Ποδόσφαιρο: Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Κώ...

Παραμένει περιζήτητος στην Ευρωπαϊκή αγορά ο διεθνής στόπερ

Πρώτος στόχος της Ίντερ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής είναι ο Κώστας Μανωλάς. Έτοιμη να φορτσάρει στο μεταγραφικό κομμάτι λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του έτους είναι η Ίντερ.

Ο τεχνικός της, Στέφανο Πιόλι και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πιέρο Αουσίλιο, έχουν προγραμματίσει ταξίδια ώστε να κάνουν διαπραγματεύσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Στο πλαίσιο της "οικοδόμησης" μίας Ίντερ που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος, οι ιθύνοντες της ομάδας του Μιλάνου αναλογίζονται το ενδεχόμενο να προβούν σε μία κίνηση που θα... ταράξει τα νερά της Serie A και έχει να κάνει με την πιθανότητα κατάθεσης μεταγραφικής πρότασης στη Ρόμα, για τα "μάτια" Κώστα Μανωλά!

Οι Ρωμαίοι, απ' την πλευρά τους, εφόσον "ξεφορτώθηκαν" τη ρήτρα μεταπώλησης που είχε ο Ολυμπιακός μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβρη (έληξε η προθεσμία), δεν παρουσιάζονται αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο πώλησης του Έλληνα αμυντικού.

Ωστόσο, εξυπακούεται ότι επιθυμούν να ικανοποιηθούν από οικονομικής άποψης, προκειμένου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Η εμπλοκή της Ίντερ αναμένεται να δώσει νέες διαστάσεις στην υπόθεση της μεταγραφής του 25χρονου, καθώς αποτελεί δεδομένο ότι οι "τζιαλορόσι" είτε θα απαιτήσουν ακόμη μεγαλύτερο ποσό, λόγω του ότι πρόκειται για άμεση ανταγωνίστριά τους, είτε θα αρνηθούν να της τον παραχωρήσουν.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τη Γιουβέντους, αν η τελευταία αποφασίσει να επανέλθει στην "κούρσα" της διεκδίκησής του.

Σημειωτέον, δημοσιεύματα του περασμένου Οκτωβρίου, παρουσίαζαν τη Ρόμα να έχει δώσει προτεραιότητα στην Μπαρτσελόνα, αναφορικά με την ενδεχόμενη πώληση του Κώστα Μανωλά.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που οι συζητήσεις μεταξύ της πλευράς του 25χρονου και της διοίκησης των "τζιαλορόσι", με "φόντο" την επέκταση της συνεργασίας τους, έχουν "παγώσει".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Ακούγεται” ξανά για Μπαρτσελόνα ο Μανωλάς

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports