Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλων: Επιτυχημένο το εσωτερικό τουρνουά Χριστουγέννων 2016

Απόλλων: Επιτυχημένο το εσωτερικό τουρνο...

Της Ακαδημίας βόλεϊ

Ξεχωριστές στιγμές έζησαν οι αθλητές της Ακαδημίας Βόλεϊ του Απόλλωνα την περασμένη Κυριακή, καθώς, στο Κλειστό της Περιβόλας πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Προσκεκλημένοι ήταν δύο διακεκριμένοι αθλητές της πετοσφαίρισης ο Νίκος Ρουμελιώτης και η Βάσω Καραντάσιου.

Η γιορτή ξεκίνησε με συναγωνιστικά παιχνίδια που είχαν έντονο χαρακτήρα τεχνικής βόλεϊ. Το εσωτερικό τουρνουά μίνι βόλεϊ αποτέλεσε το αποκορύφωμα των φιλικών αγώνων που διεξήχθησαν τις τελευταίες εβδομάδες με τις αντίστοιχες Ακαδημίες της Ολυμπιάδας, της Παναχαϊκής και των Αστεριών Αχαΐας, προκειμένου οι αθλητές να καλλιεργούν από νωρίς την ομαδικότητα, την αγωνιστική ετοιμότητα και την αθλητική παιδεία.

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα οι αθλητές της Ακαδημίας Βόλεϊ, ζήτησαν από τους προσκεκλημένους αθλητές να μοιραστούν τις εμπειρίες τους κι εκείνοι, πρόθυμα απάντησαν στις ερωτήσεις των μικρών αθλητών.

«Χρειάστηκε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου, να κοιμάμαι νωρίς, να προσέχω τη διατροφή μου και να θυσιάσω για αρκετά καλοκαίρια τις διακοπές μου» απάντησε ο Νίκος Ρουμελιώτης διεθνής αθλητής και εν ενεργεία παίκτης στη Volley League με την ομάδα «Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013», όταν ρωτήθηκε για τις θυσίες που χρειάζεται να κάνει ένας αθλητής, δεν αποκάλυψε όμως το …μυστικό του, όταν ρωτήθηκε για τη …συνταγή του καλού επιθετικού, αλλά περιορίστηκε να πει: «Εγώ για πρώτη φορά κάρφωσα στα 13 μου. Προηγείται η τεχνική στο βόλεϊ, Φροντίστε να μάθετε καλά δάχτυλα και μανσέτα. Το καρφί θα έρθει στην ώρα του. Μην βιάζεστε!».

Να έχουν στόχους, θετικά πρότυπα κι έμπνευση συνέστησε στα παιδιά η Βάσω Καραντάσιου, ολυμπιονίκης του beach volley, ευχόμενη να τους κατακτήσουν κι όταν εκείνη ρώτησε ποιος θα θελε να λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες αντίκρισε αμέτρητους μικρούς αθλητές με όνειρα. «Βάλτε στόχους και θα το πετύχετε» επέμεινε και συνέχισε να συζητά μαζί τους για τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει ο αθλητισμός και τη μαγεία να γίνεσαι πολίτης του κόσμους δημιουργώντας μοναδικές φιλίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Βόλεϊ του Απόλλωνα εντυπωσιάστηκαν από τους προσκεκλημένους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα.

Κοντά στους μικρούς αθλητές ήταν το προπονητικό τιμ του Απόλλωνα και συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος συντονιστής της Ακαδημίας Δημήτρης Σπυρόπουλος, καθηγητής φυσικής αγωγής, ο Μάκης Λαμπρόπουλος αθλητής βόλεϊ στην Α1 Κατηγορία Ανδρών, η Γλυκερία Κακαφώνη, αθλήτρια βόλεϊ στη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα και η Διονυσία Γιαννοπούλου, επίσης αθλήτρια βόλεϊ καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής Βόλεϊ του Απόλλωνα Γιώργος Λυκούδης.

Τη Διοίκηση του Απόλλωνα εκπροσώπησαν το μέλος του Δ.Σ. Άρης Μαμασιούλας και ο έφορος της Ανδρικής ομάδας Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα από την πατρινή εταιρία αναψυκτικών «Λουξ» και το ζαχαροπλαστείο «Αχαϊκό Εντελβάις», τους οποίους η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απολλων Carna: Ρεκόρ καριέρας από τον Κόμπινς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports