Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επαγγελματική νίκη της Παναχαϊκής επί της Θήβας στην Αγυιά-Ξέφυγε κι άλλο στην κορυφή

Επαγγελματική νίκη της Παναχαϊκής επί τη...

Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής

Η Παναχαϊκή πήρε μια ακόμα επαγγελματική νίκη στην σεζόν επικρατώντας στην Αγυιά με 1-0 της Θήβας. Ο «κοκκινόμαυροι» έτσι διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική τον Φωστήρα εκτός έδρας.

Η Παναχαϊκή αντιμετώπισε την Θήβα στην Αγυιά στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν να αγωνιστούν δύο βδομάδες, στοιχείο που φάνηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προσπαθούσε να βρει ρυθμό.

Περνώντας η ώρα η Παναχαϊκή ανέβαζε στροφές με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 25ο λεπτό μετά από πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια και τον Ελευθεριάδη να γυρνάει την μπάλα στον Αργυρόπουλο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε, με μονοκόμματο πλασέ να την στείλει στα δίχτυα.

Η Παναχαϊκή συνέχισε να πιέζει και κέρδισε πέναλτι 4 λεπτά αργότερο, όταν μετά από μια ακόμα πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Στεργίδης βρέθηκε στην περιοχή και πριν προλάβει να εκτελέσει ανατράπηκε από τον Γεωργίου, με τον διαιτητή να δείχνει κατευθείαν την εσχάτη των ποινών.

Ο τερματοφύλακας όμως της Θήβας, Μονός έπεσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία καταφέρνοντας να αποκρούσει το πέναλτι του Γιώργου Φωτάκη. Έτσι κύλησε το παιχνίδι μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με τον Οφρυδόπουλο να ζητάει από τους παίχτες του να κυνηγήσουν το δεύτερο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε σε σαφώς χαμηλότερους βαθμούς με την Παναχαϊκή να διαφυλάσσει το αποτέλεσμα και την ομάδα της Θήβας να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των «κοκκινόμαυρων».

Οι «κοκκινόμαυροι» έριξαν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό του παιχνιδιού στην συνέχεια, διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με μοναδική αξιόλογη στιγμή την ευκαιρία του Στεργίδη στο 67ο λεπτό, όταν ύστερα από σέντρα του Ελευθεριάδη, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός το «κοκκινόμαυρων» πλάσαρε άουτ από πολύ καλή θέση.

Έτσι οδηγηθήκαμε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή να αποκτάει μια ακόμα σημαντική νίκη και να αυξάνει την απόσταση στην κορυφή μετά από το στραβοπάτημα του Παρκαδικού και τους οργανωμένους να τραγουδάνε στο φινάλε «Πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε».

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

16:51 Τέλος η αναμέτρηση στην Αγυιά. Η Παναχαϊκή διατήρησε το απόλυτο στην έδρας της επικρατώντας με 1-0 της Θήβας και έφτασε τους 28 βαθμούς, παραμένοντας μόνη πρώτη.

"Πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμστε" από τους οργανωμένους οπαδούς των «κοκκινόμαυρων».

16:45 Καλή ευκαιρία μετά από ώρα για την Παναχαϊκή. Ο Μπιτσάκος στο 87ο λεπτό έπιασε σουτ από μακρινή απόσταση και ο Μονός έδιωξε με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ. Ανεκμετάλλευτη πέρασε αυτή η στημένη φάση.

16:44 Η Παναχαϊκή κλείνει τις αλλαγές της . Ο Πιταράς περνάει στην θέση του Στεργίδη στο 87ο λεπτό.

16:39 Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, έχει πέσει κατακόρυφα ο ρυθμός του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

16:26 Δεύτερη αλλαγή στο 67ο λεπτό για τους «κοκκινόμαυρους». Ο Μπιτσάκος περνάει στην θέση του σκόρερ, Αργυρόπουλου.

16:25 Πρώτη αλλαγή για την Παναχαϊκή στο 65ο λεπτό. Ο Μωραΐτης πέρασε στην θέση του Σιαλμά. Αλλαγή προσώπων, όχι θέσεων.

16:23 Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο 63ο λεπτό. Ο Αδαμόπουλος σέντραρε από αριστερά, ο Αργυρόπουλος βρήκε την μπάλα στην περιοχή, η οποία κατέληξε στον Στεργίδη, που με προβολή από τα 2 μέτρα έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από αριστερό δοκάρι του Μονού.

16:21 Η Παναχαϊκή έχει την κατοχή της μπάλας στο παιχνίδι, η Θήβα όμως είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Εύθραυστο το αποτέλεσμα ακόμα με την Παναχαϊκή να προσπαθεί να «καθαρίσει» την αναμέτρηση.

16:16 Πρώτη αλλαγή στην αναμέτρηση. Ο Μπέκας για την Θήβα περνάει στην θέση του Κατσογιάννη στο 58ο λεπτό.

16:13 Όμορφη ενέργεια και σουτ του Ελευθεριάδη στα όρια της περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ.

16:09 Σέντρα ακριβείας του Βλάχου στο 52ο λεπτό, στο δεύτερο δοκάρι ο Ελευθεριάδης με πολύ καλό άλμα, έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

16:03 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Αγυιά. Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

15:45 Χωρίς καθυστερήσεις έληξε το πρώτο ημίχρονο στην Αγυιά.

Η Παναχαϊκή προηγείται της  Θήβας με 1-0, ενώ έχει χάσει και ένα πέναλτι στο 30ο λεπτό με τον Γιώργο Φωτάκη. Σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» ο Θύμιος Αργυρόπουλος.

Με αγωνία αναμένεται το δεύτερο ημίχρονο, με τους «κοκκινόμαυρους» να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην έχει ακόμα σκορ ασφαλείας.

15:39 Μια ακόμη πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια για την Παναχαϊκή στο 39ο λεπτό. Ο Σιαλμάς με τακουνάκι, άνοιξε την μπάλα για τον Ελευθεριάδη ο οποίος «άδειασε» με πολύ ωραία ενέργεια τον αντίπαλό του και έκοψε την μπάλα στο πέναλτι για τον Σιαλμά, ο οποίος σούταρε με το αριστερό, ψηλά άουτ.

15:33 Φωνές από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στους παίχτες του να μείνουν ψηλά και να πιέσουν για το δεύτερο γκολ, που θα δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα στους «κοκκινόμαυρους» πριν κλείσει το ημίχρονο.

15:31 ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΝΑΛΤΙ για την Παναχαϊκηή στο 30ο λεπτό. Ο Μονός με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε το πέναλτι του Γιώργου Φωτάκη στην δεξιά του γωνία.

15:29 ΠΕΝΑΛΤΙ για την Παναχαϊκή στο 29ο λεπτό. Ύστερα από πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια η μπάλα κατέληξε στον Στεργίδη μέσα στην περιοχή, ο οποίος λίγο πριν εκτελέσει δέχθηκε το αντικανονικό μαρκάρισμα του Γεωργίου με τον διαιτητή να δείχνει άμεσα στην εσχάτη των ποινών.

15:24 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή στο 24ο λεπτό! Ο Ελευθεριάδης από αριστερά έκανε ωραία κίνηση και γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο απερχόμενος Αργυρόπουλος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία. Ανήμπορος να αντιδράσει ο Μονός της Θήβας.

15:23 Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ο Λυμπέρης Στεργίδης έβγαλε σέντρα ακριβείας από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Γιώργος Φωτάκης έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

15:16 Πολύ καλά στέκεται η Θήβα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στην Αγυιά, όπου έχει πάρει και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ανεκμετάλλευτο πέρασε το πρώτο κόρνερ που κέρδισε στο 14ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μαυρόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Φωτάκη ο οποίος τον ανέτρεψε και δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στο 16ο λεπτό.

15:11 Πρώτη ευκαιρία για την Θήβα στο παιχνίδι με τον Σπανό να σουτάρει από μακρινή απόσταση, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά μετά από κόντρα στον Μακροδημήτρη αλλά ο Βρονταράς ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

15:04 Πρώτο κόρνερ για την Παναχαϊκή. Σέντρα του Στεργίδη με την Σιαλμά να παίρνει την κεφαλιά, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Ανεκμετάλλευτη πέρασε η στημένη φάση.

15:00 Ξεκίνησε η αναμέτρηση στην Αγυιά. 1000 περίπου άτομα αυτήν την στιγμή στο γήπεδο, με τα μαγαζιά να θυμίσουμε σήμερα, να είναι ανοιχτά.

Οι αρχικές εντεκάδες:

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ): Βρονταράς, Ρονταράς, Βλάχος,Αδαμόπουλος,Γκίνο,Μακρυδημήτρης,Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης,Αργυρόπουλος, Σιαλμάς.

ΘΗΒΑ Α.Ο. (ΛΑΜΠΡΟΥ): Μονός, Κουτσύμπας, Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Δέδες, Σπανός, Τσομπάνης, Κατσογιάνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports