Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Επική ανατροπή του Άρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Κύπελλο: Επική ανατροπή του Άρη απέναντι...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3

«Επτάψυχος» ο Άρης. Ο Αστέρας ήταν αγκαλιά με τη νίκη (1-3) στο «Βικελίδης», όμως οι κίτρινοι με φοβερό ντεμαράζ και δύο γκολ του Τάτου στο φινάλε έσωσαν τον βαθμό 3-3.

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο "Κλ. Βικελίδης" ανάμεσα σε Άρη και Αστέρα Τρίπολης, σε ματς για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 3-1 στο 72', αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στο 3-3.

Συγκάτοικοι στην κορυφή οι δύο ομάδες με 4 βαθμούς. Η υπόθεση - πρόκριση δεν έχει κριθεί. Όλα θα κριθούν την 3η και τελευταία αγωνιστική.

Παλικαρίσια επιστροφή του Άρη και ματσάρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αστέρας έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, με την οποία θα αγκάλιαζε την πρόκριση, όμως οι «κίτρινοι» δεν εγκατέλειψαν και με δύο γκολ του Τάτου στο τέλος πήραν την ισοπαλία με σκορ 3-3.

ΣΚΟΡΕΡ: 25' Μπαργκάν, 85'-87' Τάτος/14' Μάσα, 29' Ιωαννίδης, 72' Τσιλιανίδης

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (66' Νέτο), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντούνης (46' λ. τρ. Παυλίδης), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν, Γκουεράο (46' Μιλούνοβιτς).

Αστέρας (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46' Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (63' Ιγκόρ), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46' Πότσι Τσάβες), Μάσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Η ΑΕΚ "αυτοκτόνησε" στην Καρδίτσα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports