Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Στην επόμενη φάση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Κύπελλο: Στην επόμενη φάση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 1-0 στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα

Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν το έργο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν τον απέτρεψαν από το να νικήσει 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα κάτω από χιονόπτωση, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Δώνης με κεφαλιά στο 40', έπειτα από σέντρα του Ακόστα.

Οι Ηπειρώτες έχουν προκριθεί με τους έξι βαθμούς στον 4ο όμιλο, ενώ ο Αγροτικός ελπίζει, έχοντας κατακτήσει τρίποντο στην πρεμιέρα με την Καλλονή.

Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ ήρθε στο 40'. Ο Ακόστα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Δώνης σηκώθηκε αφύλαχτος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Νωρίτερα δεν υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες, πέρα από κάποια σουτ που είτε έφυγαν άουτ, είτε κόντραραν στα αντίπαλα σώματα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ηπείρου είχε το καλό σουτ του Γαρουφαλιά στο 50' που πέρασε άουτ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση, όταν ο Τριανταφυλλάκος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 62', όταν ο Νικολιάς έκανε το σουτ από κοντά, αλλά ο Γιακουμής έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ. Ακολούθησαν αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο. Τελευταία ευκαιρία το δυνατό σουτ του Γαρουφαλιά στο 82' που πέρασε άστοχα άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 40' Δώνης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59' Τάι), Γκέσιος (82' Θεοδωρίδης), Δεινόπαπας (46' Αργυρίου), Φιλίπε Πάτο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (78' Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιντάλ (87' Μασούρας).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Πρώτη νίκη για τον Πλατανιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports