Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Συνέχεια στην προετοιμασία για την επανεκκίνηση της Φούτμπολ Λιγκ

Παναιγιάλειος: Συνέχεια στην προετοιμασί...

Προπόνηση στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών «Φ. Αραβαντινός», περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών «Φ. Αραβαντινός» ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για το μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη (3 μ.μ.), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης ο τεχνικός μας, Λεωνίδας Βόκολος, έριξε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα στην αναμέτρηση της Παρασκευής, αναλύοντας παράλληλα τον τρόπο ανάπτυξης του προσεχούς αντιπάλου τού Παναιγιαλείου.

Στα θετικά η επιστροφή τού Κοντοέ σε πλήρη αγωνιστική δράση, πράγμα που σημαίνει ότι θα συμπεριληφθεί κανονικά στα πλάνα τού προπονητή μας ενόψει του δύσκολου αυτού εκτός έδρας ματς.

Η αυριανή (τελευταία) προπόνηση των «μελανόλευκων» θα διεξαχθεί στις 11.30π.μ. στο γήπεδο του Δημητρόπουλου. Στη συνέχεια η αποστολή θα γευματίσει στο εστιατόριο της ομάδας που βρίσκεται στα Σελιανίτικα, ενώ η αναχώρηση για την Αθήνα έχει οριστεί στις 3.30μ.μ. από το δημοτικό στάδιο Αιγίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιγιάλειος: Χωρίς προβλήματα η σημερινή προπόνηση στην Τέμενη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports