Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Εντυπωσιακός Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι στου Γκόλντεν Στέιτ-ΒΙΝΤΕΟ

ΝΒΑ: Εντυπωσιακός Γιάννης Αντετοκούνμπο ...

Παρά την μεγάλη εμφάνιση του Έλληνα γκαρντ-φόργουορντ, οι Μπακς ηττήθηκαν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση και ηγήθηκε της προσπάθειας των Bucks απέναντι στους Warriors. Παρά τους 30 πόντους του Έλληνα σταρ, που σημείωσε (4ρ., 6 ασ.), η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 124-121.

Λίγο έλειψε οι Γουόριορς να την ξαναπατήσουν στην έδρα που πέρσι έσπασε το αήττητό τους στο πρωτάθλημα. Οι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «σεληνιασμένο» κοίταξαν στα μάτια το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του ΝΒΑ, αλλά στο τέλος λύγισαν με 124-121 έχοντας λιγότερες λύσεις από τους πρωταθλητές της Δύσης.

Για τον Giannis τα λόγια περιττεύουν όταν μιλούν οι αριθμοί: σε 40 λεπτά είχε 30 πόντους με 9/11 βολές, 9/20 δίποντα και 1/3 τρίποντα, καθώς επίσης 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 4 λάθη.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ πρόσθεσε 28 για τα «ελάφια» που με ένα 13-4 πλησίασαν στο 120-122 λίγο πριν το τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αντεπίθεσή τους.

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 33 πόντους με 5/8 τρίποντα και ο Κλέι Τόμπσον 29 με 5/10, καλύπτοντας έτσι τη μέτρια βραδιά του Στεφ Κάρι που είχε μεν 20 πόντους αλλά με μόλις 1/11 σουτ πίσω από τα 7,25μ.

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή εμφάνιση του διεθνή σταρ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports