Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Κάλεσμα του Απόλλωνα στους Πατρινούς φιλάθλους - ΒΙΝΤΕΟ

Βόλεϊ: Κάλεσμα του Απόλλωνα στους Πατριν...

Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής, με πρωταρχικό στόχο την παραμονή. Και αν έρθει γρήγορα η παραμονή στη συνέχεια θα επειδιώξουν μία όσο το δυνατό καλύτερη θέση.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι "μελανόλευκοι" μίλησαν για την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ, ενώ από όλους έγινε κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους να ενισχύσουν τον Απόλλωνα στους εντός έδρας αγώνες σε άνδρες και γυναίκες.

Ξεκινώντας ο έφορος της ομάδας, Αρης Μαμασιούλας,  δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε δυο ομάδες στην Α2 Εθνική και τους άνδρες και τις γυναίκες και για εμάς είναι κάτι πρωτόγνωρο. Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό σε ανθρώπινο δυναμικό και προπονητές και πλέον δίνουμε και βαρύτητα και στις ακαδημίες όπου φέτος έχουμε και πολλά αγόρια".

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών:

Γιώργος Λυκούδης προπονητής γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Σταύρος Σταματόπουλος προπονητής ανδρικής ομάδας βόλεϊ

Νίκη Κόλλια αθλήτρια βόλεϊ Απόλλωνα

Γιάννης Χασάπης Αθλητής βόλεϊ Απόλλωνα

 

Στη συνέχεια ο έφορος των γυναικών, Θανάσης Θεοδωρόπουλος, δήλωσε: "Είμαστε σε δύσκολο όμιλο σε αυτόν του Βορρά, με πολλά μακριά ταξίδια. Θα το ξεπεράσουμε με την αγάπη για τον Απόλλωνα και τη θέληση για διάκριση για να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται".

Από την πλευρά του ο έφορος των ανδρών, Ανδρέας Σπυρόπουλος, τόνισε: "Ο στόχος μας δεν είναι απλώς να αρκεστούμε στην άνοδο από την Β' στην Α2 Εθνική, αλλά δεν θα είμαστε περαστικοί. Δεν θα είμαστε φωτοβολίδα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports