Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο RUN GREECE Πάτρα θα τρέξει την Κυριακή ο Αιγιώτης ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης

Στο RUN GREECE Πάτρα θα τρέξει την Κυρια...

Σαν πρεσβευτής της WIND Running Team,

Ο πρεσβευτής της WIND Running Team, της μεγαλύτερης ομάδας δρομικών και ορεινών αγώνων, λάτρης του τρεξίματος και της γυμναστικής θα τρέξει 5χλμ για τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων παρασύροντας χιλιάδες συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: "Το γεγονός ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων τρέχουμε μαζί όχι μόνο για να αθληθούμε αλλά και για να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη, δίνει στον αγώνα άλλη διάσταση, πιο ανθρώπινη!

Εκ μέρους της WIND Running Team θα ήθελα να παροτρύνω όλους όσους το σκέφτονται ακόμα, να το τολμήσουν και να έρθουν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στην εκκίνηση των 5χλμ σε μια διαδρομή στήριξης του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων".

Σε κλίμα προετοιμασίας βρίσκονται και τα καταστήματα WIND του νομού Αχαΐας με μοναδικές προσφορές αποκλειστικά για τους δρομείς και φίλους του RUN GREECE Πάτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το τελευταίας τεχνολογίας smartphoneοι Samsung Galaxy J1 (2016) στην προνομιακή τιμή των 129€  ώστε να μοιραστούν φωτογραφίες του αγώνα με τους φίλους τους στα social media ενώ όσοι χρειάζονται χρόνο ομιλίας  για αναλυτικές οδηγίες προετοιμασίας του αγώνα αρκεί να ενεργοποιήσουν μια νέα σύνδεση καρτοκινητής F2G ώστε να απολαμβάνουν δωρεάν 100' προς όλα τα εθνικά δίκτυα κάθε μήνα για 6 μήνες*

 

* Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανανέωση χρόνου ομιλίας 10€+ κάθε μήνα για 6 μήνες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports