Για την πρώτη φάση του θεσμού
Ξεκινά το κύπελλο σήμερα για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του θεσμού θα αντιμετωπίσει (16.00) τη Σπάρτη στο Αγρίνιο. Αυτός θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για τη φετινή σεζόν της ομάδας του Αιγίου.
Ο προπονητής Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, ενώ άφησε εκτός και τους Δημήτρη Τσάπαλο, Γιώργο Κουτσοποδιώτη, Χρήστο Ρέλλα, Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο και Τρύφωνα Καζβιρόπουλο.
Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Αθανασίου, Σανδραβέλης, Ρότας, Πατηνιώτης, Πολυχρονιάδης, Κοντοές, Βλάχος, Στίκας, Μωυσίδης, Μπούζας, Καζναφέρης, Κατίδης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγγίρης, Αράπης, Ξόμπλιος και Κρητικός.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










