Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Με το δεξί η Εθνική στα προκριματικά του Μουντιάλ

Ποδόσφαιρο: Με το δεξί η Εθνική στα προκ...

Η Εθνική ομάδα επικράτησε του Γιβραλτάρ με 4-1

Mε 3 γκολ σε τέσσερα λεπτά,το 1-1 με το Γιβραλτάρ έγινε 1-4, οι υποψίες για κάζο... εξαφανίστηκαν και η Ελλάδα ξεκίνησε το δεξί την περιπέτεια για το Μουντιάλ του 2018! «Καμπανάκι» η αμυντική συμπεριφορά,πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ!

Πρώτο μέλημα ήταν να μην υπάρξει γκέλα τύπου... Νησιά Φερόε όπως στα προκριματικά του Euro της Γαλλίας. Αυτό συνέβη και μάλιστα με εύκολο τρόπο, αφού όλα είχαν τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο.

Η Εθνική μας κατάφερε να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί στο"Estadio Algarve" και να νικήσει 4-1 το Γιβραλτάρ, ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα τρομερό φινάλε στο α' μέρος, όταν άρχισαν να υπάρχουν σύννεφα ανησυχίας πάνω από τα κεφάλια των διεθνών μας, έφτανε και περίσσευε για να έρθει το τρίποντο. Το γκολ του Μήτρογλου στο 10' άνοιξε το σκορ για την γαλανόλευκη, ισοφάρισε στο 26' ο Γουόκερ, για να γίνει το 2-1 με αυτογκόλ του Βάισμαν στο 44'. Ο Φορτούνης και ο Τοροσίδης πέτυχαν τα άλλα δυο τέρματα της γαλανόλευκης.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον Μιχαελ Σκίμπε στον πάγκο (προηγήθηκαν οι φιλικές νίκες με Αυστραλία και Ολλανδία), κοιτάζοντας πλέον το ματς με την Κύπρο στο Φάληρο τον Οκτώβριο και αυτό που έπεται με την Εσθονία στο Τάλιν. Η αρχή έγινε, όμως ήταν το πιο εύκολο ματς για την Εθνική, που πάντως έδειξε αμυντικές επιπολαιότητες που θα πρέπει να διορθώσει.

Γκολ: 26' Γουόκερ - 10' Μήτρογλου, 44' αυτ. Βάισμαν, 45' Φορτούνης, 45'+2' Τοροσίδης

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (Γουντ): Πέρες, Γουάισμαν, Ρόι Τσιπολίνα, Ράιαν Κασκιάρο, Τζόσεφ Τσιπολίνα, Γκαρσία, Γουόκερ, Μπόζιο (71' Κάιλ Κασκιάρο), Ερνάντες, Κουμπς (85' Γιόμε), Λι Κασκιάρο.

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Μανιάτης (71' Τζιόλης), Μάνταλος (62' Γιαννιώτας), Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου (73' Βέλλιος).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε LIVE την πρεμιέρα (21:45) της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports