Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Με την Βοσνία η Εθνική Νέων για την άνοδο

Μπάσκετ: Με την Βοσνία η Εθνική Νέων για...

Προημιτελικός του Ευρωμπάσεκτ β' κατηγορίας της Χαλκίδας

Το 5/5 είναι γεγονός για την Εθνική Νέων Ανδρών στην φάση των ομίλων στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας που διεξάγεται στη Χαλκίδα.  Έτσι, η Ελλάδα τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βοσνίας στα προημιτελικά, στο κρισιμότερο παιχνίδι της διοργάνωσης -μέχρι το επόμενο.

Θυμίζουμε πως στόχος της "γαλανόλευκης" είναι να καταλάβει μια εκ των τριών πρώτων θέσεων προκειμένου να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στην Α' Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετωπίζει το απόγευμα της Παρασκευής (22/7, 18.45) την Βοσνία, στο πρώτο νοκ άουτ ματς της, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος U20 (β’κατηγορίας).

Εχοντας τερματίσει πρώτη στον Γ’Ομιλο, η Ελλάδα βρίσκει μπροστά της στην προημιτελική φάση τους Βόσνιους σε ένα ματς με μόνο στόχο τη νίκη που θα φέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μια «ανάσα» από την άνοδο στην α’κατηγορία.

«Αγκάθι» για τον Ηλία Παπαθεοδώρου η γαστρεντερίτιδα που «χτύπησε» τους Βασίλη Μουράτο, Γιώργο Τσαλμπούρη και Σωτήρη Μπιλλή, με τον πρώτο μάλιστα να πηγαίνει και στο νοσοκομείο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Άνετη και ωραία η Εθνική νέων-Πέρασε πρώτη στην επόμενη φάση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports