Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Νίκη των Παίδων του Προμηθέα επί του Άρη σε νεκρό χρόνο με εκπληκτική ανατροπή-ΦΩΤΟ

Μπάσκετ: Νίκη των Παίδων του Προμηθέα επ...

Οι παίχτες του Ελευθεριάδη επικράτησαν με 52-51 στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Παίδων στα Τρίκαλα

Μια μαγική νίκη, που ανοίγει διάπλατα το δρόμο της διάκρισης, πέτυχε η Παιδική ομάδα του Προμηθέα στην πρεμιέρα της Τελικής Φάσης του 43ου Πανελλήνιου Πρωτάθλημα Παίδων, αφού επικράτησε του Άρη Θεσσαλονίκης με 52-51, με τρίποντο του Πέτρου Κατσουλάκου στην εκπνοή.

Η ομάδα της Πάτρας, που δέχθηκε μόλις 10 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο, ολοκλήρωσε έτσι μια εκπληκτική ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει 31-44 στο 32΄ και 40-47 στο 38΄.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν δραματικά αφού ο Βλάσιος έβαλε με τρίποντο τον Προμηθέα μπροστά στο σκορ με 49-48 22΄΄ πριν το τέλος, αλλά το καλάθι του Αλτίνη, ένα χαμένο ριμπάουντ και 1 βολή του Σιδηροηλία φάνηκε να γέρνει το παιχνίδι προς την πλευρά του Άρη, πριν η τύχη χαμογελάσει σε νεκρό χρόνο στους Πατρινούς.

 

Ο Προμηθέας φάνηκε να ελέγχει τον αγώνα στο 1ο ημίχρονο, αφού παρά το δυνατό ξεκίνημα του Άρη, που προηγήθηκε με 5-0 στην αρχή, βρήκε σύντομα τις απαντήσεις και με όπλο την άμυνα του και κυριαρχώντας κάτω από τα 2 καλάθια κατάφερε να προηγείται σταθερά στο σκορ με μια διαφορά γύρω στους 5 πόντους.

Η εικόνα, όμως, άλλαξε στην επανάληψη και η ομάδα του Γιάννη Ελευθεριάδη φάνηκε να πληρώνει ένα κακό διάστημα της (22΄-30), όταν είδε κάποιους παίκτες της ν’ αποχωρούν προσωρινά με προβλήματα και τον Άρη να κλείνει το 3ο δεκάλεπτο μ’ ένα σερί 19-4 και διαφορά 13 πόντων.

Το τελευταίο δεκάλεπτο θα μείνει αξέχαστο στους φίλους του Προμηθέα, που είδαν τους νεαρούς αθλητές να τα δίνουν όλα και να ολοκληρώνουν μια επική -όπως προείπαμε- ανατροπή.

Τα δεκάλεπτα: 9-14, 19-22 (ημιχ.), 41-28, 51-52.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Τσάικος): Ιγγλέζος, Τρεκιάκοβ 8, Κογκαλίδης 2, Καλαϊτζίδης, Κομνιανίδης, Χατζόπουλος 6, Ζούντσας, Αλτίνης 14 (1), Γκούθας 2, Σιδηροηλίας 17 (3), Γουναρόπουλος 2.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Ελευθεριάδης): Ματαράς Σαβ., Ματαράς Στ., Λιόλιος Δ., Βλάσιος 7 (1), Μαντζούκας, Πατσαντζόπουλος 10, Κατσουλάκος 15 (3), Σανδραμάνης 8, Γκάτζιος 5, Μπαρδάκας 7.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Πρόκριση για την παιδική ομάδα του Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports