Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρωταθλητές οι πυροσβέστες στο τουρνουά ποδοσφαίρου Κώστας Δαβουρλής 2016 - ΦΩΤΟ

Πρωταθλητές οι πυροσβέστες στο τουρνουά ...

Που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «DA LUZ»

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επαγγελματικών τάξεων με την επωνυμία «ΚΩΣΤΑΣ  ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ» που διοργανώνει το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρων και η Επιτροπή Πρωταθλήματος, διεξήχθη  ο τελικός  του πρωταθλήματος μεταξύ της  ομάδα των ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ και των  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «DA LUZ».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα αμφίρροπο και συγκλονιστικό  παιχνίδι η  ομάδα της Πυροσβεστικής  επικράτησε στα πέναλτι  με σκορ 4 – 2 (0-0 κ.α.) και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες του τελικού, καθώς και στις δυο τριταθλήτριες ομάδες, των Δικηγόρων και του Συνδικάτου Οικοδόμων, ενώ τιμήθηκαν και οι είκοσι δύο ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Επίσης τιμήθηκε ο κ. Μιχαλόπουλος Μιχάλης που υπήρξε από τους πρωτεργάτες του θεσμού και ο κ. Σπανός Βασίλειος ιδιοκτήτης και υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων «DA LUZ»  για την μεγάλη βοήθεια που παρείχε καθ΄ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράβευση του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικά της γιατρού κ. Γραφανάκης Κατερίνας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών ώστε να γίνουν δότες του μυελού των οστών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεγάλος αριθμός θεατών, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας, Μελάς Παναγιώτης, Πλέσσας Διονύσιος,  Οι επικεφαλείς των παρατάξεων κ. Χριστόπουλος Κωνσταντίνος και ο κκ. Τζανάκος  Νικόλαος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Νικολάου , Θεοδωρόπουλος , Βακάλογλου ,Κανελόπουλος , ο  πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ.κ.Παπανικήτας και αντιπροσωπεία από την πυροσβεστική με επικεφαλή τον υποστράτηγο κ.κ.Νικολακόπουλο Νικόλαο.

Τέλος ο βοηθός Δημάρχου υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Πετρόπουλος Τάκης, ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, τους συμμετέχοντες και τους συντελεστές της για την τόσο ποιοτικά επιτυχημένη διοργάνωση και εξέφρασε την ευχή να είναι όλοι υγιείς και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.-

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports