Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Φινάλε με ήττα για τον Παναιγιάλειο στα Χανιά

Φούτμπολ Λιγκ: Φινάλε με ήττα για τον Πα...

Οι μελανόλευκοι ηττήθηκαν με 3-2 στο φινάλε της σεζόν από την τοπική ομάδα

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με πολλά γκολ και αρκετές ακόμα φάσεις, ο ΑΟ Χανιά κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του Παναιγιάλειου και κλείσει με θετικό πρόσημο, μία πολύ δύσκολη χρονιά, στην οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

ΑΟ Χανιά και Παναιγιάλειος δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο στο ματς των Περιβολίων. Στόχος τους απλά μία καλή εμφάνιση. Το 1-0 έγινε στο 16'.

Ο Μασάδο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Μπριλάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 43' ήρθε η ισοφάριση. Μπαλιά από τον Γκούφα στον Γκοτσούλια, ο τελευταίος με το δεξί σούταρε και έφερε το ματς στα ίσα.

Το 2-1 για τον ΑΟΧ έγινε στο 68'. Ο Μασάδο έβγαλε το κόρνερ, ο Τσούτσης έπιασε την κεφαλιά και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στο 79' οι Αιγιώτες έφεραν το ματς στα ίσια. Από κόρνερ του Ζουνίνιο άθελά του ο Καμινιώτης με κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 85' οι Κρητικοί έφτασαν στο 3-2. Κάθετη πάσα του Τσούτση, ο Γκέσιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσάπαλο σούταρε και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟΧ, που έμεινε μέχρι τέλους.

Γκολ: 15' Μπριλάκης, 68' Τσούτσης, 85' Γκέσιος / 43' Γκοτσούλιας, 79' Σκαρτσίλας

ΑΟΧ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Σάντερσον, Παλιάτσιος (88’ Μουντοκαλάκης), Μασάδο, Ρίκκα (56’ Τσούτσης), Καρτσαμπάς, Καμινιώτης (81’ Νύκταρης Μ.), Γκέσιος, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Ρέλλας, Γκατσέσα (84’ Σπίνουλας), Γκούφας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (64’ Σκαρτσίλας), Στίκας, Ζουνίνιο, Κολόκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Φινάλε με νέα ήττα- "Κουνάει μαντήλι" για την Γ΄ Εθνική η Παναχαϊκή, εκτός εάν…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports