Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Με τέσσερις εκπροσώπους στην Γ' Εθνική το νέο έτος η Αχαΐα

Μπάσκετ: Με τέσσερις εκπροσώπους στην Γ'...

Η Ακράτα, ο Κεραυνός Αιγίου, ο Γλααύκος και ο νικητής του τελικού της ΕΣΚΑ-Η

Η οριστική παραμονή του Γλαύκου στη Γ΄ Εθνική (υποβιβάστηκαν τέσσερις τελικά όπως προέβλεπε η αρχική προκήρυξη), ανεβάζει στις τέσσερις τον αριθμό των ομάδων της ΕΣΚΑ-Η στον 1ο όμιλο νότου της Γ΄ Εθνικής τη νέα σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι, το αχαϊκό μπάσκετ θα παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να κοντράρει τις ομάδες της Αθήνας, που όπως κάθε χρόνο, θα είναι και οι περισσότερες στον όμιλο (επτά).

Ήδη ο “χάρτης” της επόμενης σεζόν έχει διαμορφωθεί κατά το ήμισυ, γνωρίζοντας τις επτά από τις 14 ομάδες. Είναι η Ακράτα, ο Κεραυνός Αιγίου, ο Γλαύκος, ο νικητής του τελικού της ΕΣΚΑ-Η ανάμεσα σε ΕΑΠ και Αχαγιά ΄82, η Κόρινθος και οι νεοφώτιστοι Καλαμάτα BC και Ερμιόνη.

Από εκεί και πέρα, θα τοποθετηθούν επτά από τις 14 ομάδες της Αττικής (οι υπόλοιπες επτά θα πάνε στον 2ο όμιλο νότου), οι οποίες, επίσης είναι γνωστές.

Πρόκειται για τις τέσσερις που υποβιβάστηκαν από τη Β΄ Εθνική ( Ένωση Ιλίου, Νίκη Αμαρουσίου, Ίκαρος Νέας Σμύρνης, Προμηθέας Χαλανδρίου), εκείνες που παρέμειναν πέρυσι στη Γ΄ Εθνική (Πεντέλη, Πόλις Καλλιθέας, Ίκαρος Καλλιθέας, Αρίων, Aγία Παρασκευή, Άρης Πετρούπολης, Άρης Νίκαιας και οι τρεις που ανέβηκαν, η Δάφνη Δαφνίου, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω (ΕΣΚΑ) και ο Πορφύρας (ΕΣΚΑΝΑ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Νίκη για τον Κεραυνό Αιγίου επί του Γλαύκου

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports