Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάντμιντον: Με επιτυχίες Πατρινών το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μπάντμιντον: Με επιτυχίες Πατρινών το πα...

Πατρινή υπόθεση ο τελικός του απλού αγοριών

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον νοτίου Ελλάδος στην Θήβα. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Μαΐου και συμμετείχαν πάνω από 50 αθλητές και αθλήτριες κάτω των 10 χρονών.

Αθλητές από τα σωματεία Πύργου, Πάτρας, Αθήνας, Θήβας, Λιβαδειάς, Λαυρίου, Γλυκά νερά έδωσαν το παρόν γεμίζοντας το κλειστό με πολύ ταλέντο. Από την Πάτρα συμμετείχαν οι: Σωτηρόπουλος Άκης, Βαγενάς Θανάσης, Αλεξανδρόπουλος Θοδωρής και Βαγενά Κωνσταντίνα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ομίλους των 3 και συνεχίστηκαν στο 16αρι σχήμα. Οι Πατρινοί αθλητές πέρασαν όλοι στην πρώτη φάση στο κυρίως ταμπλό. Στην συνέχεια με εξαίρεση τον Αλεξανδρόπουλο Θοδωρή που έχασε στους 16 μετά από εξαιρετική εμφάνιση οι αθλητές αήττητοι έφτασαν όλοι στον τελικό.

 

Έτσι στο απλό αγοριών ο τελικός ήταν πατρινή υπόθεση ανάμεσα σε Βαγενά Θανάση και Σωτηρόπουλο Άκη με τον δεύτερο να νικά με 2-0 Σετ κερδίζοντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Νοτίου Ελλάδος. Στα κορίτσια η μια αθλήτρια που συμμετείχε από την Πάτρα κατέκτησε και αυτή την πρώτη θέση δείχνοντας πως το Πατρινό Μπάντμιντον έχει παρόν αλλά και μέλλον αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο προπονητής Κώστας Μπονέλης δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών μας που έδειξαν ότι έχουν πολύ ταλέντο και όρεξη για να φέρουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο Ελληνικό Μπάντμιντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε διεθνές τουρνουά μπάντμιντον οι Πατρινοί αθλητές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports