Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Με εκπλήξεις η προεπιλογή της Εθνικής ανδρών από τον Σκίμπε

Ποδόσφαιρο: Με εκπλήξεις η προεπιλογή τη...

Για τα φιλικά στην Αυστραλία 4 και 7 Ιουνίου

Εν μέσω του αλαλούμ με τη διεξαγωγή των playoffs και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Μίχαελ Σκίμπε, ανακοίνωσε την προεπιλογή 31 ποδοσφαιριστών για τα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι ο Κώστας Μανωλάς δεν συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις και ο λόγος είναι ότι ο παίκτης έχει πάρει άδεια λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων εκείνες τις ημέρες, ενώ οι Πέτσος και Κ. Παπαδόπουλος είναι τραυματίες.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε έναν εκπρόσωπο στην "γαλανόλευκη", ενώ πρώτη φορά κλήθηκε ο Μπουκουβάλας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μένει να δούμε αν θα τον δούμε να φοράει σε παιχνίδι τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικα:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης και Καπίνο.

Αμυντικοί: Βύντρα, Κίτσιου, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης και Χολέμπας.

Μέσοι: Κονέ, Μανιάτης, Μάνταλος, Πέλκας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Φετφατζίδης και Φορτούνης.

Επιθετικοί: Αραβίδης, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου, Μπακασέτας, Παπάζογλου και Χριστοδουλόπουλος.

Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Σε αυτές θα συμμετάσχουν οι παίκτες που θα επιλεγούν τελικώς για τα φιλικά στην Αυστραλία και που - εκείνη την περίοδο - θα είναι απαλλαγμένοι από αγωνιστικές υποχρεώσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό-Παίζει δύο παιχνίδια την Κυριακή η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports