Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών, Γιώργος Νταγιούκλας

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο 17χρονος ποδο...

Νοσηλεύεται στο ΠΠΝΡ

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών, Γιώργος Νταγιούκλας, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την Παρασκευή το απόγευμα και νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Νοσοκομείο του Ρίου. Η είδηση προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ενώ δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του Γιώργου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας εκφράζει «την αμέριστη συμπαράσταση στον συμπαίκτη μας Γιώργο Νταγιούκλα που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και τα καλύτερα για αυτόν. Προσευχόμαστε στον Θεό για τον φίλο μας».

Πολλά είναι και τα μηνύματα που αφήνουν φίλοι του, στη σελίδα που διατηρεί το 17χρονο παλλικάρι, στο facebook.

Η μητέρα του Γιώργου έγραψε στο fb: «Δεν μπορώ να απαντάω χωριστά, ούτε διάθεση έχω να μπαίνω faceboοk, όμως η αγάπη σας για το Γιώργο ξεχειλίζει από παντού φτάνει κοντά του το λέω τι μου γράφετε. Η κατάσταση είναι σταθερή. Οτιδήποτε θα σας ενημερώνω, γιατί με κάνετε και καμαρώνω για το παλικάρι μου».

Φίλοι του αφήνουν στη σελίδα του Γιώργου στο fb μηνύματα. Καποια από αυτά τα μηνύματα:

Νικολακης Κντ Γιωργαρε σε παρακαλω ρε ξυπνα ανοιξε τα ματια σου .....η ζωη ειναι μονο δικη σου αρχοντα σε αγαπαω ρε αδερφε...για παντα διπλα σου ....ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ....ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Κώστας Παπαθεοδωρόπουλος Θα τα καταφέρεις φίλε...πάλεψε...η Παναγία μαζί σού.
Αντώνης Σαρρής Εκ μέρους της ομάδας Νίκη-Δαβουρλής εύχομαι στο Γιώργο καλή και γρήγορη ανάρρωση και κουράγιο στην οικογένειά του....Γιώργο είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις, είμαστε όλοι δίπλα σου και προσευχομαστε για το καλύτερο....!
Λουκάς Αποστολόπουλος Έξω από την πόρτα του νοσοκομείου χτες βράδυ να ψιθυρίζω βγες έξω νταγιουκλα βγες έξω ρε ούτε ένα δάκρυ δεν κύλισε από εμένα και ο λόγος είναι ότι ο γιωργος θα γίνει καλά, πιστεύω σε εσένα ρε μεγάλε. Ας προσευχηθουμε όλοι για αυτό το παιδί γιατί όποιος τον γνωρίζει ξέρει ότι αυτό το παιδί είναι ένα παιδί διψασμένο για ζωή και ελευθερία και μόνο χαρές έχει προσφέρει.
Γιάννης Παπαγεωργίου Γιώργαρε είμαστε όλοι δίπλα σου θα τα καταφέρεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports