Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΟΠ: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"

ΝΟΠ: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"
Λαλιώτη Αμαλία

Παίκτες και προπονητής μιλούν στο thebest.gr

Ο ΝΟΠ πέτυχε την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, την Τετάρτη κόντρα στο Περιστέρι, με τον προπονητή και τους παίκτες της πατρινής ομάδας να μιλούν στο thebest.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για τη συνέχεια.

Ας δούμε τι μας είπαν

Βασίλης Λαμπάτος: "Αγωνιστικά νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά. Τα παιδια έκαναν ό,τι είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε έναν νέο κύκλο προπόνησης, για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε"

Ηλίας Λάππας: "Παρόλο που παίξαμε χωρίς τους Κοντάκο και Γκότση, αποδείξαμε ότι ο ΝΟΠ είναι ομάδα με συνοχή και ότι δουλεύουμε όλοι για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αφιερώνουμε τη νίκη μας στους συμπαίκτες μας που είναι τραυματισμένοι, ενώ θα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε εξωγηπεδικούς παράγοντες να μας στερήσουν ότι δικαιούμαστε".

Δημήτρης Μπιτσάκος: "Είχαμε καιρό να παίξουμε, αλλά δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ και πλέον έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα για να προκριθούμε. Τέλος θέλουμε να αφιερώοσυμε τη νίκη μας στα παιδιά που δεν αγωνίσθηκαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνος πρώτος και αήττητος ο ΝΟΠ - Νίκησε το Περιστέρι με 12-6

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports