Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Βαθμό "μαχαιριά" για την Παναχαϊκή, πήραν τα Χανιά στις Σέρρες

Φούτμπολ Λιγκ: Βαθμό "μαχαιριά"...

Οι Κρητικοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, πέτυχαν την ανατροπή "μισή παραμονή"

Μεγάλη ανατροπή και πολύτιμος βαθμός για τα Χανιά, που ισοφάρισαν σε 2-2 τον Πανσερραϊκό και μένουν ζωντανά για την παραμονή.

Το πάθημα με τον Πανελευσινιακό δεν έγινε μάθημα για τον Πανσερραϊκό. Στις 3 Απριλίου τα "λιοντάρια" προηγήθηκαν 2-0 στην έδρα τους, αλλά ισοφαρίστηκαν σε 2-2. 15 μέρες μετά το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Κόντρα στον ΑΟΧ αυτή τη φορά, για την 28η αγωνιστική της Football League, οι παίκτες του Πάουλο Κάμπος έκαναν το 2-0 στο 52', αλλά δεν πανηγύρισαν τη νίκη.

Οι Κρητικοί του Θωμά Γράφα έφεραν το ματς στα ίσια και απέσπασαν παλικαρίσιο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν να μείνουν στην κατηγορία.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε στο 18' ο πρώτος τους σκόρερ και δεύτερος της Football League, Εμίλιο Φουρτάδο. Στο προηγούμενο λεπτό ο Πρίφτης ανέτρεψε τον Μπαρέττα και ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι άνοιξε το σκορ.

Στο 31' ο Παπατζίκος του Πανσερραϊκού υπέπεσε σε πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε το χέρι του. Ο Μασάντο ωστόσο είδε τον Καστανιώτη να αποκρούει.

Στο 52' ο Μπαρέττας με ωραίο πλασέ μετά από συνεργασία με τον Δωματά, νίκησε τον Πρίφτη και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Πανσερραϊκό. Στο 55' ο ΑΟΧ μπήκε ξανά στο ματς. Ο Μασάντο εκτέλεσε κόρνερ και ο Καρτσαμπάς μείωσε σε 2-1.

Από δημιουργός, εκτελεστής στο 83' ο Πορτογάλος. Με σουτ έξω από την περιοχή έστελε τη μπάλα στα δίχτυα του Καστανιώτη και ισοφάρισε σε 2-2, που εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι με ασίστ και γκολ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανσερραϊκός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μπαρέττα, αλλά ο Ζούγρας (Κοζάνης) έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Καστανιώτης, Τσιμίκας, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Αγγελίδης (83' Στεργιανός), Σιάκκας, Δωματάς (85' Ανδρέου), Γιάντσης (69' Ρούτσης), Μπαρέττας, Φουρτάδο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Καμινιώτης (76' Νύκταρης), Παλιάτσιος, Νάκας, Τσούτσης (90'+3' Φυντικάκης), Δεινόπαπας (46' Χατζηλιάδης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυντάνης: "Πήραμε ένα τρίποντο σωτηρίας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports