Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-πονγκ: Τελικός αναπτυξιακών πρωταθλημάτων (Όπεν)

Πινγκ-πονγκ: Τελικός αναπτυξιακών πρωταθ...

Τριπλή συμμετοχή για τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Συνέχεια στο πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( ΕΦΟΕΠΑ) με το  μεγάλο τελικό των ανοιχτών πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών  ( ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΟΠΕΝ), που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, 16-17 Απριλίου, στην όμορφη Κοζάνη.

Θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι, βάσει της ειδικής βαθμολογίας ( συνδυασμός διακρίσεων και συμμετοχών) που υπήρχε για τους συγκεκριμένους αγώνες, από τις κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων και θα διεκδικήσουν τα έπαθλα.

Τα συνολικά 13 τουρνουά της φετινής σεζόν ανέδειξαν την αμείωτη διάθεση των  νεαρών αθλητών  και αθλητριών για αγώνες (όπως πάντα βέβαια, με την καθοριστική συνδρομή των γονιών τους ), τη γενική πρόοδο στο αγωνιστικό κομμάτι, τη βελτίωση του οργανωτικού επιπέδου και φυσικά τα πολλαπλά οφέλη, που προκύπτουν για τις διάφορες περιοχές της χώρας από τη διεξαγωγή τέτοιων συναντήσεων πανελλήνιας εμβέλειας. Τώρα, όλη η προσοχή πέφτει στον μεγάλο τελικό.

Η ομάδα των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ για μια ακόμη φορά θα είναι ο βασικός εκπρόσωπος της περιοχής μας σε πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωση.

Στον αγωνιστικό μαραθώνιο των 13 όπεν εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο τελικό, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ και ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ στη κατηγορία παμπαίδων και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ στην κορασίδων.

Ο ΑΛΕΞΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ  με 4 πρώτες θέσεις σε 6 τελικούς  είναι ένα από τα φαβορί για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κατηγορία του.

Η   ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ με συμμετοχή σε δυο τελικούς και παρουσίες στη τετράδα θα αγωνισθεί για τη διάκριση, απέναντι σε αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας και με διεθνείς συμμετοχές,  με στόχο την είσοδο στη τετράδα των μεταλλίων

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ με συμμετοχή σε 1 τελικό και παρουσίες στη  τετράδα θα διεκδικήσει και  αυτός την είσοδο του στα μετάλλια.

Σύνοδοι – προπονητές της αποστολής θα είναι οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ και ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΚΑΝΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ - πονγκ : Πολύτιμη εμπειρία αποκόμισε ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών στο Λουξεμβούργο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports