Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Patrinistas, Gefyristas και το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίου καθαρίζουν την ακτή της παραλίας Καστελόκαμπου

Οι Patrinistas, Gefyristas και το 6ο Σύσ...

Καλούν τον κόσμο να έρθει να συμμετάσχει, στις 11 το πρωί της Κυριακής 17/4

Οι ομάδες Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, Gefyristas και το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίου, καλούν τον κόσμο αυτή την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, και ώρα 11:00 π.μ. στην Παραλία Καστελόκαμπου (μπροστά από τις καφετέριες Castelo και Ακτή), να συμμετάσχει στην παγκόσμια δράση του κινήματος "Let’s do it Greece 2016" καθαρίζοντας την ακτή της.

Στην δράση αυτή, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, θα συμμετέχουν και αυτοδύτες που θα καθαρίσουν τον βυθό και τις εκβολές του χείμαρρου Χάραδρου. Επίσης απευθύνεται πρόσκληση και στα Σχολεία Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής, να υποστηρίξουν την δράση.

Την δράση που διεξάγεται στο πλαίσιο του "Let’s do it Greece 2016", υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στηρίζει η Εταιρεία ΤΙΤΑΝ Α.Ε. και συγκεκριμένα το εργοστάσιο στο Δρέπανο Αχαΐας, με παροχή - προσφορά υλικών υποστήριξης της δράσης και διοικητικής μέριμνας των συμμετεχόντων.

Το κίνημα Let’s do it Greece είναι μέρος του παγκόσμιου Let’s do it World στο οποίο συμμετέχουν 180 χώρες και απαριθμεί 8.000.000 εθελοντές. Σε ετήσια βάση, διοργανώνονται εκδηλώσεις με στόχο οι εθελοντές να καθαρίσουν την χώρα τους συμβάλλοντας στη μείωση της ρύπανσης.

Το 2016 είναι η πέμπτη χρονιά που η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό το κίνημα φροντίζοντας για την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης εμπράκτως. Χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις