Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Κρεοπωλών συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Φίλιας

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Κρεοπωλών συ...

Για τον έλεγχο & λειτουργία της αγοράς κρέατος εν όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου κρεοπωλών Πάτρας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς κρέατος εν όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.

Στη συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, παραβρέθηκαν και οι συναρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του ΕΦΕΤ και του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κρεοπώλες ανέδειξαν τα προβλήματα του κλάδου τους και τόνισαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν υπεύθυνα τους καταναλωτές εν όψει των εορτών του Πάσχα, κυρίως λόγω των υψηλών τιμών διάθεσης των αμνοεριφίων. Συγκεκριμένα τόνισαν ότι η αγορά διαθέτει επάρκεια σε αμνοερίφια και οι ίδιοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τιμήσουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο καταναλωτής διαθέτοντας κρέατα άριστης ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας τόνισε τον σημαντικό ρόλο των κρεοπωλών για την προστασία των καταναλωτών αλλά και για την στήριξη της τοπικής κτηνοτροφίας και ζήτησε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες να συνεχίσουν τους εντατικούς ελέγχους σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας του κρέατος, ώστε να διασφαλιστεί η υγιεινή των κρεάτων και να παταχθούν τυχόν προσπάθειες ελληνοποιήσεων. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις