Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 1-0 από την Λάρισα - Με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 1-0 από την Λάρι...

Έχασε πέναλτι επίτηδες ο Μαρουκάκης

H Παναχαϊκή έχασε με 1-0 από την Λάρισα, εκτός έδρας στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου.

Η αποστολή της Παναχαϊκής ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη, αφού με μόλις 14 παίκτες, έπρεπε να αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα της κατηγορίας.

Η όλη αποστολή όμως έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν στο 23' ο Ρόκας τραυματίστηκε και ο Ηλίας Φυντάνης κλήθηκε νωρίς στο ματς να κάνει αλλαγή!

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του κάμπου είχε την απόλυτη υπεροχή, αλλά δυσκολευόταν να βρει το δρόμο προς την εστία του Στρέζου. Χάθηκαν ορισμένες καλές ευκαιρίες και τελικά το 1-0 έγινε από παίκτη της Παναχαϊκής.

Ο Κουτσιανικούλης στο 37' επιχείρησε σέντρα σουτ και άθελά του ο Γιώργος Λαμπρόπουλος έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του, με κεφαλιά (0-1).

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σάκης Τσιώλης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας στο ματς τον Μαρουκάκη αντί τον Μασούρα, ώστε να «καθαρίσει» τον αγώνα.

Όμως οι Αχαιοί πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τη μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να ισοφαρήσουν. Αυτό την ίδια ώρα που η εικόνα των «βυσσινί» δεν ήταν καθόλου καλή.

Τρομερό αυτό που έγινε στο τέλος. Ο Μαρουκάκης κέρδισε πέναλτι, αλλά οι οπαδοί του φώναζαν να αστοχήσει, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εμφάνιση. Αυτός αστόχησε επίτηδες!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης (81' Ροβίθης), Βαρέλα, Μασούρας (46' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς (57' Πάτο).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Ι. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Παπανικολάου, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Ρόκας (23' λ. τρ. Σαμπατάκος), Μητρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτέλους αγωνιστική δράση για την Παναχαϊκή - Παίζει εκτός με την Λάρισα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports