Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πού μπορούμε να δοκιμάσουμε τα ποιοτικότερα αρώματα στις ανταγωνιστικότερες τιμές;

Πού μπορούμε να δοκιμάσουμε τα ποιοτικότ...

Μα στο Celeste, το γνωστό αρωματοπωλείο στην οδό Πατρέως!

Το Celeste είναι ένα αρωματοπωλείο, διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει!

Αυτό κανείς το αντιλαμβάνεται με το που φτάνει στον εντυπωσιακό minimal χώρο του καταστήματος στην οδό Πατρέως 41 (μεταξύ Κορίνθου και Μαιζωνος).

Όμως, εκεί είναι που ξεκινά, ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσμο των αρωμάτων!

Ο συνδυασμός της ξεχωριστής ποιότητας των αρωμάτων που συναντά κανείς στο Celeste, μαζί με τις εκπληκτικές τιμές, δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, παρουσιάζουν σήμερα μέσω του thebest.gr, 4 νέα μοναδικά αρώματα, που θα εντυπωσιάσουν ανδρικό και γυναικείο κοινό!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το Celeste για να τα δοκιμάσετε!

Άρωμα τύπου Olympea από Paco Rabanne

Είναι ένα Ανατολιτικο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Olympea κυκλοφόρησε το έτος 2015. Olympea έχει δημιουργηθεί από Loc Dong και Anne Flipo. Οι νότες κορυφής είναι πράσινο μανταρίνι, γιασεμί του νερού και άνθος τζίντζερ; οι μεσαίες νότες είναι Βανίλια και αλάτι; οι νότες της βάσης είναι Ζωϊκό Άμπερ, ξύλο κασμίρι και σανδαλόξυλο.

Άρωμα τύπου La Nuit Tresor από Lancome

Είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. La Nuit Tresor κυκλοφόρησε το έτος 2015. La Nuit Tresor έχει δημιουργηθεί από Christophe Raynaud και Amandine Marie. Οι νότες κορυφής είναι αχλάδι, Περγαμόντο και μανταρίνι; οι μεσαίες νότες είναι ορχιδέα βανιλια, μαύρο τριαντάφυλλο, φρούτο του πάθους και φράουλα; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, πάπυρος, θυμίαμα, λίτσι, πραλίνα, Βανίλια, Καραμέλα, Καφές, κουμαρίνη και γλυκόρριζα.

Άρωμα τύπου Sauvage 2015 από Christian Dior

Είναι ένα Αρωματικο Φουγκερ άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Sauvage 2015 κυκλοφόρησε το έτος 2015. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Francois Demachy. Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι και Περγαμόντο Καλαβρίας; οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, Λεβάντα, πιπέρι σιχουάν, Έλεμι, ροζ πιπέρι, Βέτιβερ και πατσουλί; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, λάβδανο και Αμπροξάν.

Άρωμα τύπου Coconut Passion από Victoria`s Secret

Είναι ένα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Το άρωμα περιέχει Βανιλια, κρίνο της κοιλάδας, Καρύδα, Χαμομήλι και Αλόη.

Αυτές και πλήθος άλλων ξεχωριστών επιλογών μας περιμένουν στον φιλόξενο χώρο του Celeste, στην οδό Πατρέως 41, μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος.

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο των αρωμάτων!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά