Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Βαριά ήττα στη Νέα Σμύρνη για Έσπερο ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Βαριά ήττα στη Νέα Σμύρνη για Έσπερο ΑΟΠΑ

Από τον Πανιώνιο με 95-55

Με 94-55 ηττήθηκε ο Έσπερος ΑΟΠΑ από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Νότιος Ομιλος).

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ ήταν πίσω στο ημίχρονο 40-30, αλλά μετά το 23.00 υπέστη μπλακ-άουτ, γεγονός στο οποίο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και ο Ανδρέας Κεσαπίδης τονίζοντας: «Το παιχνίδι ήταν ούτως ή άλλως δύσκολο για εμάς, καθώς παίζαμε με αντίπαλο μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Β΄ Εθνική, όμως μετά το 23΄ σβήσαμε τον διακόπτη.

Παρότι ξεκινήσαμε ανταγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο στην συνέχεια πέσαμε ανεξήγητα και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Πανιωνίου. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά χάσαμε την επαφή με το σκορ και κάπου εκεί στην ουσία τελείωσε το παιχνίδι για εμάς. Η τελική διαφορά βέβαια είναι πλασματική, καθώς προς το τέλος ξεκουράσαμε τους Γκόβα και Καραβανά λόγω τραυματισμών. Το έργο μας παραμένει δύσκολο, όμως θα παλέψουμε για την παραμονή. Θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Διαιτητές: Κοντίλης και Νάστος.

Τα 10λεπτα: 20-14, 40-30 (ημ.), 65-43, 94-55.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζιάγκος): Γαρμπής 2, Παπαρέγκας 12 (2), Κοψιάς 3 (1), Κόκκαλης 19 (1), Ζώρζος 4, Μίχαλος 10 (2), Φιλιππάκος 8, Τσιάκος 10 (1), Αναγνωστάκης 2, Μουρίκης 12, Βλάχος 2, Μανσαράι 10.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Κεσαπίδης):Φραντζής 2, Στυλίδης 2, Μαγιντόμπε 13 (1), Μακρής 2, Κελεσίδης 1, Τρυφωνόπουλος 6, Αγγελόπουλος 2, Καραβανάς 19, Γκόβας, Ψαρόπουλος 5 (1), Γιαλελής, Κατσαΐτης 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Έσπερου ΑΟΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports