Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάχη γιγάντων στο Μόναχο με φαβορί την Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάχη γιγάντων στο Μόναχο...

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άρσεναλ

Ναι μεν οι Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου είναι τα απόλυτα φαβορί από τα σημερινά ζευγάρια, όμως η Γιουβέντους θέλει να δώσει συνέχεια στην αντίδραση που ξεκίνησε από το πρώτο ματς με τους Βαυαρούς και η Άρσεναλ, αν και καταδικασμένη, θέλει να «πέσει» μαχόμενη.

Βόλφσμπουργκ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης περιμένουν τα μάθουν το βράδυ της Τετάρτης τις τελευταίες δύο ομάδες με τις οποίες θα μπουν στην κληρωτίδα για τα προημιτελικά του Champions League (Παρασκευή 18 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι).

Η φάση των "16" λοιπόν ολοκληρώνεται απόψε με τις αναμετρήσεις, Μπαρτσελόνα - Άρσεναλ και Μπάγερν - Γιουβέντους, με τους Καταλανούς να είναι μεγάλο φαβορί μετά την επικράτηση με 2-0 στο Λονδίνο, ενώ το 2-2 του Τορίνο υπόσχεται μεγάλη "μάχη" στο Μόναχο, ίσως σε χιονισμένο τοπίο.

Στο χιονισμένο Μόναχο, η Μπάγερν υποδέχεται τη Γιουβέντους, έπειτα από το τελικό 2-2 του Τορίνο.

Οι «μπιανκονέρι» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όμως, προς τιμήν τους, κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι πιάνοντας στον ύπνο τη Μπάγερν που πίστεψε πως είχε τελειώσει με το παιχνίδι και με την υπόθεση της πρόκρισης στα προημιτελικά.

Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα 37 τελευταία ματς και έχει 8 σερί νίκες, θυμίζουμε πως είναι η κάτοχος του τροπαίου, ενώ αν δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη, θα προκριθεί στους "8" για 9η σερί χρονιά και συνολικά 20ή στην ιστορία της.

Η Άρσεναλ από την άλλη, αν δεν κάνει το θαύμα, θα αποκλειστεί στους "16" για 6η σερί χρονιά, ενώ αν τελικά το θαύμα γίνει, θα βρεθεί στα προημιτελικά για 8η φορά στην ιστορία της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ατλέτικο επικράτησε στα πέναλτι της Αϊντχόφεν και βρέθηκε στους "8"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports