Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ατλέτικο επικράτησε στα πέναλτι της Αϊντχόφεν και βρέθηκε στους "8"

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ατλέτικο επικράτησε στ...

Λευκή ισοπαλία και στο Μάντσεστερ, με την Σίτι να περνάει στα προημιτελικά

Η Ατλέτικο επικράτησε με 8-7 στα πέναλτι της Αϊντχόφεν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 3η σερί χρονιά. 0-0 στο 90άλεπτο και την παράταση, όπως φυσικά και στο πρώτο ματς της Ολλανδίας.

Με την πρόκριση τελειωμένη από το πρώτο ματς (3-1), η Μάντσεστερ Σίτι δεν φόρτσαρε και ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ντιναμό Κιέβου. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά οι Πολίτες.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αϊντχόφεν 0-0 (8-7 πεν.)

Έπειτα ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, παρά μόνο μία κλασική ευκαιρία που έχασε ο Αντουάν Γκριεζμάν, οι δύο ομάδες έδειξαν να τα παίζουν όλα για όλα στο β’ μέρος, εκεί που ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν, έχοντας ωστόσο από μία μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, οι Ολλανδοί είχαν δοκάρι στο 58’ από το σουτ του Λοκάντια ενώ οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν στο 86’ με τον Φερνάντο Τόρες να βλέπει την προσπάθειά του να σταματά στον Ζουτ και στη συνέχεια στο δοκάρι.

Η ημίωρη παράταση ήταν απλή αναφορά στην ιστορία του αγώνα, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν καταβεβλημένοι και δεν μπορούσαν καν να πλησιάσουν την αντίπαλη εστία και ουσιαστικά συμβιβάστηκαν με το να κριθεί η μεταξύ τους πρόκριση στα πέναλτι.

Εκεί, μοιραίος στάθηκε ο Νάρσινγκ που ήταν ο μοναδικός που αστόχησε σημαδεύοντας το δοκάρι, ενώ ο Χουανφράν ήταν αυτός που ήταν ψύχραιμος στην τελευταία εκτέλεση που έστειλε τους «ροχιμπλάνκος» στους «8»

Μάντσεστερ Σίτι - Ντιναμό Κιέβου 0-0

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε ξεκαθαρίσει πως θα παίξουν οι βασικοί, έτσι στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Βενσάν Κομπανί και Νικολάς Οταμέντι, όμως στο 25' το δίδυμο αποτελούσαν οι Ελιακίμ Μανγκαλά και Μαρτίν Ντεμιτσέλις!

Ο Κομπανί στο 5ο λεπτό τραυματίστηκε μόνο τους και ο Μανγκαλά πέρασε στην θέση του, ενώ στο 24' πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε και για τον Οταμέντι που αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του. Σίγουρα υπάρχει αγωνία για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις.

Η πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε μετά από μία ώρα παιχνιδιού, και συγκεκριμένα στο 61', με τον Χεσούς Νάβας να την χάνει για τους "πολίτες", καθώς το διαγώνιο σουτ χτύπησε στο δοκάρι του Σοβκόβσκι, ενώ δύο λεπτά μετά κοντά στο γκολ έφτασε και η Ντινάμο, αλλά ο Χαρτ μπλόκαρε το πλασέ του Γιαρμόλενκο.

Στα τελευταία λεπτά ομάδα που ενδιαφέρθηκε περισσότερο να επιτεθεί ήταν η Ντινάμο, είχε δύο-τρεις καλές στιγμές, ενώ ζήτησε και πέναλτι σε χέρι του Φερνάντο στην περιοχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Στα προημιτελικά με νέα νίκη η Μπενφίκα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports