Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr - Πήγαν το αγοράκι τους στο Καραμανδάνειο ζητώντας ΩΡΛ αλλά ο γιατρός ήταν σε κατ' οίκον εφημερία

Καταγγελία στο thebest.gr - Πήγαν το αγο...

"Ο γενικός παιδίατρος μπορεί να εξετάσει το περιστατικό και ανάλογα καλεί τον ΩΡΛ", είπε η κ. Γατοπούλου

Η μητέρα ενός αγοριού πεντέμιση χρονών από την Οβριά της Πάτρας κατήγγειλε στο thebest.gr πως ενώ πήγαν μαζί με το σύζυγο της, το παιδάκι τους στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο που εφημέρευε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου 2016 και ζήτησαν να το δει ένας γιατρός ΩΡΛ, η απάντηση που πήραν ήταν πως ο συγκεκριμένος γιατρός βρισκόταν σε κατ’ οίκον εφημερία.

Η καταγγέλλουσα που όπως μας είπε, είναι και σε ενδιαφέρουσα (έξι μηνών), επέμεινε ζητώντας ΩΡΛ ωστόσο αυτό που της είπαν ήταν πως θα έπρεπε να περιμένει προκειμένου να δει το παιδί ο γενικός παιδίατρος, ο οποίος και θα έκρινε την σοβαρότητα του περιστατικού προκειμένου να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο ΩΡΛ. Η καταγγέλλουσα όπως τόνισε στο thebest.gr, είχε τις δύο προηγούμενες μέρες πάει το αγοράκι της σε παιδίατρο έξω, ο οποίος και είχε αποφανθεί πως το παιδί δεν είχε κάποια ίωση και πως θα έπρεπε καλύτερα να το δει κάποιος ΩΡΛ.

Η συγκεκριμένη μητέρα από την Πάτρα μας είπε πως αν ήξερε πως δεν θα βρει τον ΩΡΛ στο Καραμανδάνειο, δεν θα ξεκινούσε να πάει και να ταλαιπωρηθεί από την Οβριά. Επίσης καθότι είναι έγκυος δεν μπορούσε να παραμείνει για πολλή ώρα στο νοσοκομείο όπου περίμεναν και πολλά περιστατικά καθώς το Καραμανδάνειο εφημέρευε. Έτσι εκνευρισμένη και απογοητευμένη η ίδια και ο σύζυγος της τελικά πήραν το παιδί τους και πήγαν σε ιδιώτη ΩΡΛ ο οποίο και γνωμάτευσε πως το παιδί έχει ωτίτιδα.

Το thebest.gr επικοινώνησε με την εκτελούσα χρέη Διοικήτριας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου παίδων, Κατερίνα Γατοπούλου, η οποία και μας είπε πως η συγκεκριμένη ειδικότητα γιατρού δεν είναι υποχρεωτικό να είναι 24 ώρες στο χώρο του νοσοκομείου καθώς κι ότι ελλείψει χρημάτων και κονδυλίων, η λογική είναι να γίνονται οι εφημερίες με λίγους γιατρούς της ειδικότητα αυτής.

«Ο Γενικός παιδίατρος μπορεί να δει και να εξετάσει το περιστατικό και αν κρίνει πως είναι σοβαρό τότε καλεί άμεσα τον ΩΡΛ να έρθει στο νοσοκομείο, να έρθει δηλαδή πάραυτα στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Γατοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις