Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λιγκα: Δύσκολη αποστολή στη Λιβαδειά για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκα: Δύσκολη αποστολή στη Λιβαδ...

Στην αυλαία της 14ης αγωνιστικής

Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας κλείνει απόψε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση (19:30).

Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο, απειλούν τον «Δικέφαλο» που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στη Γερμανία απέναντι στην Ντόρτμουντ, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ είναι πέμπτος με 22 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός έχει 18 και αν νικήσει θα φτάσει στην έκτη θέση τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ με τρίποντο η ομάδα της Μακεδονίας θα προσπεράσει τον Πανιώνιο και θα είναι τέταρτος, εν αναμονή βεβαίως της έφεσης του Παναθηναϊκού για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, που δεν έχει στη διάθεσή του για διάφορους λόγους τους Μιλιάζες, Βερέμκο, Φαβάλι, Μαχαίρα, Ρομέου, Μπελγκαζουανί, Ναβάρο και Θέο έχει πάρει στην αποστολή τους, Τσιντώτα, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μανωλά, Γιάχιτς, Τόπι, Μάγκα, Στάθη, Ουόν, Μουλόπουλο, Μίνγκα, Καψάσκη, Μάρκοβιτς, Παππά, Νικολάου, Μάντζιο, Ντομοβτσίσκι και Γιακουμάκη.

Από την πλευρά του, ο Ίγκορ Τούντορ στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε τους, Όλσεν, Μελίσσα, Μαλεζά, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλη, Αντόνις, Τσίμιροτ, Χαρίση, Πέλκα, Μακ, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σουπερλίγκ: Νίκη ψυχολογίας του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα στην άδεια Λεωφόρο

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports