Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Από τον Κούγια στον Τσιριμπή... στο ίδιο έργο θεατές- Άλλη μία χρονιά χαμένη για την Παναχαϊκή

Πάτρα: Από τον Κούγια στον Τσιριμπή... σ...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει τις ανακοινώσεις της Παναχαϊκής που "στόλιζαν" κατά καιρούς παίκτες, προπονητές και φιλάθλους, έχοντας σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση των Πατρινών από τους αγώνες της ομάδας.

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα βέλη του προς πολλαπλούς αποδέκτες, ωστόσο η εποχή Κούγια θεωρητικά έχει περάσει και πλέον είμαστε στην εποχή του Τσιριμπή.

Καμία όμως αλλαγή δεν φαίνεται να έχει υπάρξει, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ λειτουργεί περισσότερο σαν οπαδός παρά σαν πρόεδρος.

Κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ο Τσιριμπής πιάστηκε στα χέρια με ηλικιωμένους κυρίως φιλάθλους της Παναχαϊκής, που διαμαρτυρήθηκαν για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ στη συνέχεια η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία "στολίζει" τους παίκτες που έκαναν προσφυγές.

Η αναμενόμενη ηρεμία δεν έρχεται, ούτε και φέτος και όλα δείχνουν ότι αγωνιστικά τουλάχιστον κι αυτή η χρονιά θα πάει χαμένη για την Πατρινή ομάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κουβέντες- "Αληταράδες" και "ρεμάλια" αποκαλούνται οι παίκτες της ΠΑΕ Παναχαϊκής

Κούγιας: "Ορισμένοι έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει"

Πάτρα: Ο Αλέξης Kούγιας παίρνει την Παναχαϊκή και ΦΕΥΓΕΙ - "Επίσημες ανακοινώσεις από το Δήμαρχο" - Τί δηλώνει ο ίδιος στο thebest.gr - ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports