Οι Ηπειρώτες επικράτησαν σε ένα νευρικό ματς με 2-1
Σε ένα νευρικό ματς που καιγόταν για βαθμούς ο ΠΑΣ βρήκε τον άνθρωπό του! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανιά επικράτησε 2-1 επί της μαχητικής Καλλονής, που διαμαρτυρήθηκε για γκολ που δεν μέτρησε.
Με τον Μανιά να οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε σε μια νίκη-βάλσαμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή.
Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν 2-1 χάρη σε δυο τέρματα του Έλληνα φορ, ενώ οι Μυτιληνιοί που προσωρινά είχαν ισοφαρίσει με τον Μπαργκάν, έφυγαν με άδεια χέρια από τους "Ζωσιμάδες".
Περισσότερες φάσεις για γκολ οι γηπεδούχοι, που έφτασαν στους 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη έμεινε στους επτά. Παράπονα για κάποια σφυρίγματα του Καραντώνη από τους φιλοξενούμενους και ιδιαίτερα για το ακυρωθέν τέρμα του Γεωργίου (1'). Μάλιστα, τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ούκα (83').
Γκολ: 7', 79' Μανιάς/ 64' Μπαργκάν
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Κοζορώνης (75' Γαρουφαλιάς), Τσάβες (91' Ηλιάδης), Ακόστα, Ίλιτς, Μανιάς (82' Γιάκος).
ΑΕΛ Καλλονής (Θεοδωρίδης): Χογκ, Σπυρόπουλος (70' Αντέτζο), Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (60' Γιορέντε), Καλτσάς, Κεϊτά, Σάμπα (78' Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης του Αστέρα επί του Ατρομήτου στην Τρίπολη
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










