Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης του Αστέρα επί του Ατρομήτου στην Τρίπολη

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης του Αστέρα επί ...

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 1-0 της ομάδας του Δέλλα

Ο Ατρόμητος μπορεί να είχε την υπεροχή και τις όποιες ευκαιρίες στην Τρίπολη, αλλά ο Αστέρας είχε την ικανότητα να φτάσει στο γκολ (1-0) χάρη στο σουτ του Φερνάντεθ και εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις.

Μπορεί να μην πραγματοποίησε και την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, σαφώς επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να φτάσει σε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά επί του Ατρόμητου, δείχνοντας το «μέταλλο» που διακρίνει πλέον την ομάδα.

Οι Αρκάδες μάλιστα πέτυχαν την έκτη σερί τους νίκη και τέταρτη με το ίδιο σκορ στην Τρίπολη! Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μία σημαντική ευκαιρία, όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κέρδισαν ξανά την κατοχή.

Το δεύτερο μέρος είχε και πάλι τους φιλοξενούμενους να έχουν 1-2 σημαντικές φάσεις, όμως ο Αστέρας ήταν πιο ουσιαστικός και με τον Νίκο Φερνάντες σκαρφάλωσε στην 3η θέση.

Γκολ: Νίκο Φερνάντεθ (σουτ 85')

Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μάσα (Φούντας 84'), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος (Γιάννου 72'), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (Νίκο 63').

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κούρος, Κιβρακίδης, Γοδόι (Μπάλλας 55'), Μπρίτο (Μπαστακός 91'), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο (Στόιτεφ 63').

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες ντροπής για την ελληνικό αθλητισμό στη Λεωφόρο – Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έκαναν «λαμπόγυαλο» -Τραυματίας αστυνομικός - Συλλήψεις και προσαγωγές - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports