Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Αμφίρροπα παιχνίδια για την 6η αγωνιστική

Μπάσκετ: Αμφίρροπα παιχνίδια για την 6η αγωνιστική

Ο Απόλλων Carna παίζει με την ΑΕΚ

Με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Η ΑΕΚ, η οποία μαζί με τον Παναθηναϊκό παραμένουν οι δύο αήττητες ομάδες της κατηγορίας, στοχεύει στο «6Χ6» αντιμετωπίζοντας στην έδρα της τον Απόλλωνα Carna Πατρών, που δύο αγωνιστικές πριν είχε κάνει «διπλό» στην Καβάλα και την προηγούμενη «ζόρισε» πολύ για 35 λεπτά τον Παναθηναϊκό πριν χάσει τελικά.

Ο Άρης, που μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τον Ολυμπιακό, θα έχει δύσκολη αποστολή στην Πελοπόννησο απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ ο ΠΑΟΚ, που κατέγραψε την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα μόλις την περασμένη αγωνιστική, δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες απέναντι στον Κολοσσό, τον οποίο υποδέχεται στην Πυλαία.

Να αφήσει πίσω την τραυματική εμπειρία που βίωσε στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και την ήττα με -69 πόντους θα επιδιώξει το Λαύριο, που υποδέχεται στην έδρα του το Ρέθυμνο επιζητώντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο και το ίδιο ρεκόρ.

Η Καβάλα υποδέχεται την Κηφισιά, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά στους ψηλούς με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, που πήρε τη θέση του Δημήτρη Μαυροειδή (υπέγραψε στην ΑΕΚ) και με τον Αμερικανό φόργουορντ Ρόσκο Σμιθ. Από την πλευρά τους, πάντως, οι Μακεδόνες θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να φτάσουν στη δεύτερη φετινή νίκη τους.

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

17:00 ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου

17:00 Λαύριο-Ρέθυμνο

17:00 Κόροιβος Αμαλιάδα-Άρης

17:00 Καβάλα-Κηφισιά

19:00 ΑΕΚ-Απόλλων Πατρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πρόβλημα με Σπανούλη στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports