Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Μεγάλο διπλό του Αστέρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ

Σουπερλίγκ: Μεγάλο διπλό του Αστέρα στο ...

Οι ενωσίτες κατέρρευσαν στο τέλος, παίζοντας με 10 από το ημίχρονο

Στον τόπο άφησε ο Παπαδόπουλος την ΑΕΚ! Με τη συνδρομή και του Βάργκας (που εντελώς ανόητα άφησε την «Ένωση» με παίκτη λιγότερο) και γκολ στο 89' ο Αστέρας έφυγε με τεράστιο διπλό (1-0) από το ΟΑΚΑ.

Ο πιο... λαμπερός Αστέρας πάνω από τον ουρανό του ΟΑΚΑ, αποδείχθηκε τελικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο επιθετικός του Αστέρας Τρίπολης μ' ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του ματς, "έγραψε" την ιστορία του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Οι Αρκάδες έφυγαν με σπουδαία νίκη 1-0 και μάλιστα έγιναν η πρώτη ομάδα που φέτος παίρνει "τρίποντο" από το ΟΑΚΑ απέναντι στην Ένωση. Και όλα αυτά, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Γκας Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ που εν πολλοί πλήρωσε την απερίσκεπτη ενέργεια του Βάργκας να κτυπήσει εκτός φάσης αντίπαλο και να αποβληθεί στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Εκεί άλλαξαν όλες οι ισορροπίες και αυτό επέτρεψε στο δεύτερο ημίχρονο να "κτίσει" με αργά και προσεκτικά βήματα, την "απόδραση" από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Γκολ: 89’ Παπαδόπουλος

ΑΕΚ (Πογιέτ): Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες , Μάνταλος (84' Κορδέρο), Βάργκας, Μπαρμπόσα (70' Μπουοανότε), Αραβίδης (71' Κρισάντους)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος,Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας (64' Δημούτσος), Κουρμπέλης, Μάσα (85' Φούντας), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (68' Φερνάντεζ), Παπαδόπουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ισοπαλία σοκ του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Τούμπα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports