Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Επιβεβλημένη η νίκη για τον Απόλλωνα σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη

Μπάσκετ: Επιβεβλημένη η νίκη για τον Από...

Οι δηλώσεις του άσου του Απόλλων Carna στο site της ΕΣΑΚΕ

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό της Περιβόλας.

Ο Απόλλων Πατρών θα ψάξει την πρώτη του νίκη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (24/10, 17:00) και ο Δημήτρης Βεργίνης απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους των "μελανόλευκων" να δώσουν το παρών στο κλεισό της Περιβόλας.

"Μία δύσκολη εβδομάδα σε πολλούς τομείς έφθασε στο τέλος της. Αρχικά είχαμε να διαχειριστούμε την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας σε νεκρό χρόνο, καθώς επίσης και τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Νιφόρα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για οκτώ μήνες.

Τέτοιοι τραυματισμοί μας στεναχωρούν, ενώ εκτός των άλλων είναι κρίμα, αφού ο Βασίλης είχε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και σίγουρα θα έδινε πολλά στην ομάδα.

Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτε άλλο από το να κοιτάξουμε μπροστά, αφού μας περιμένει ένα κομβικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου και πάλι στην έδρα μας.

Και λέω κομβικό, διότι θέλουμε τη νίκη τόσο για ψυχολογικούς λόγους, όσο και για βαθμολογικούς μιας και είμαστε από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που έρχεται στην Πάτρα έχοντας στο «τσεπάκι» της μία πολύ σημαντική νίκη μέσα στην έδρα της επί του Ρεθύμνου και σίγουρα αυτό της έχει δώσει άλλο αέρα.

Από την πλευρά μας θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και να παλέψουμε τόσο για τους ίδιους μας τους εαυτούς, όσο και για τον φίλαθλο κόσμο μας, τον οποίο απογοητεύσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Γι’ αυτό θέλουμε όλους τους Πατρινούς να σταθούν στο πλευρό μας, να μας εμψυχώσουν και να μας δώσουν το δικό τους παλμό από την κερκίδα.

Μπορεί η απουσία του Βασίλη Νιφόρα, όμως επιστρέφει στη δράση ο βασικός σέντερ της ομάδας μας, ο Τόνι Γουντς και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Θανάση Παπαχατζή.

Νίκη και μόνο νίκη λοιπόν και σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβάλα.

Υ.Γ. Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ τις στιγμές που θα ζούσα λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

Η περασμένη Τετάρτη ήταν μια ξεχωριστή ημέρα τόσο για εμένα, όσο και για τους συμπαίκτες μου, αλλά και για τα υπόλοιπα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μιας και η Πολιτεία μας βράβευσε για την επιτυχία μας αυτή. Έστω και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αποδείξαμε για ακόμη μία φορά περίτρανα ότι ο αθλητισμός είναι αυτός που μπορεί να δώσει χαρές στους Έλληνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports