Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ήττα για τον Απόλλωνα Carna στο Ρέθυμνο για την πρεμιέρα της Α1

Μπάσκετ: Ήττα για τον Απόλλωνα Carna στο...

Οι μελανόλευκοι ηττήθηκαν με 73-87 από την τοπική ομάδα

Για την πρεμιέρα της φετινής Basket League, ο Απόλλων Carna ηττήιηκε στο Ρέθυμνο από την ομόνυμη ομάδα, με σκορ 87-73.

Το Ρέθυμνο είχε για κορυφαίο παίκτη του τον Ολλανδό σέντερ, Ρόλαντ Σάφτεναρ, ο οποίος σε 25 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Γιαννόπουλος (13π, 2/4τρ) και Κλουφ (14π, 4/6δ), ενώ συνείσφερε και ο Χάροου (10π, 3ασ). Οι Κρητικοί είχαν θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (13/10), ενώ υπήρχε ισορροπία στα ριμπάουντ (30-32). Οι γηπεδούχοι "τιμώρησαν" τα 19 λάθη των φιλοξενούμενων, παίρνοντας 17 πόντους στην επίθεση από αυτά.

Από την αρχή του αγώνα το Ρέθυμνο προσπάθησε να επιβάλλει το δικό του ρυθμό. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, όμως είδαν τονΑπόλλωνα να μην τα παρατάει και να βρίσκει απαντήσεις. Το γρήγορο τέμπο του πρώτου δεκαλέπτου είχε σαν αποτέλεσμα το σκορ να πάει ψηλά και οι δύο ομάδες να βρίσκονται στην ισοπαλία με 19-19. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το δεύτερο δεκάλεπτο.

Το Ρέθυμνο ωστόσο κατάφερε να "χτίσει" μια διαφορά οκτώ πόντων και να πάει στο ημίχρονο με το 41-33. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παίζοντας σωστή άμυνα και περιορίζοντας τα λάθη ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά τους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλων έκανε ό,τι μπορούσε όμως δεν μπόρεσε να κλείσει την "ψαλίδα", με το Ρέθυμνο να παίρνει την πρώτη νίκη της σεζόν με 87-73.

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ ήταν ο πολυτιμότερος για το Ρέθυμνο. Ο Ολλανδός πάουερ φόργουρντ πέτυχε 18 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και είχε μία ασίστ και μία τάπα, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

Δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς το Ρέθυμνο είναι ποιοτικότερη ομάδα και το έδειξε και στο παρκέ. Από την άλλη, ο Απόλλων άλλαξε ριζικά φέτος και η ομάδα θέλει χρόνο να βρει τα πατήματά της.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 41-33, 64-55, 87-73

ΡΕΘΥΜΝΟ (Σκουρτόπουλος): Κλουφ 14π, Σάφτεναρ 18π, Γιαννόπουλος 13π, Κορόλεφ 7π, Ρέλφορντ 9π, Σχίζας 6π, Χάροου 10π, Κουκ, Θεοδωρίδης, Καμπερίδης 10π

AΠΟΛΛΩΝ Carna (Παπαχατζής): Αθανασούλας 5π, Παχλμπαλντ 11π, Ντάνκαν 10π, Μέιερ 31π, Γουντς 2, Αργυρόπουλος 7π, Πελεκούδας, Νιφοράς 4π, Πέρι 3π.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Στόχος τα πλέι-οφ για τον Απόλλωνα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη

Πάτρα: Ο Απόλλων CARNA “αποκαλύπτεται” λίγο πριν το τζάμπολ της Α1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports