Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας χαιρετίζει το RUN GREECE

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας χαιρετίζει το RUN GREECE

Οι αγώνες δρόμου μέσα στην πόλη αποτελούν ευκαιρία συνεύρεσης των ανθρώπων

Η Επιτροπή Αθλητισμού της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας χαιρετίζει την διοργάνωση του RUN GREECE που διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου με την στήριξη του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην Πάτρα. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Θεωρούμε πως κάθε λαϊκός αγώνας δρόμου αποτελεί ευκαιρία για τους συμπολίτες μας κάθε φύλου και όλων των ηλικιών, να ξεφύγουν από την ραστώνη της καθημερινότητας αλλά και κίνητρο για την ανάπτυξη μόνιμης σχέσης με την καθημερινή άθληση.

Οι αγώνες δρόμου μέσα στην πόλη αποτελούν επίσης ευκαιρία συνεύρεσης των ανθρώπων και γνωριμίας με την πόλη μας καθώς ο σκοπός του αγώνα είναι η συμμετοχή και η ψυχαγωγία και όχι μόνο η διάκριση.

Επίσης επικροτούμε την απόφαση των διοργανωτών, ως έκφραση αλληλεγγύης, να αποδώσουν εφέτος, μέρος των χρημάτων από την εγγραφή των δρομέων, στον κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Η μαζική συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής δείχνει επίσης και την ανάγκη να αξιοποιηθούν στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις αλλά και κάθε ελεύθερος χώρος, όπου πρέπει να σχεδιαστούν νέες εγκαταστάσεις με σκοπό να χρησιμοποιούνται από κάθε πολίτη που θα ήθελε να  αθληθεί.

Η Επιτροπή αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, εύχεται καλή επιτυχία στην διοργάνωση."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports