Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενόργανη: Το χαμένο όνειρο της Ελισάβετ Τσάκου

Ενόργανη: Το χαμένο όνειρο της Ελισάβετ Τσάκου

Tο πολυπόθητο τεστ για μία θέση στην Εθνική δεν έγινε ποτέ

Το καλοκαίρι για τους περισσότερους από εμάς είναι μία εποχή ξεκούρασης. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό, όπως η Πατρινή πρωταθλήτρια του Άτλαντα Πατρών, Ελισάβετ Τσάκου, η οποία όλο το καλοκαίρι προετοιμάζονταν, όπως πίστευε για το τεστ της Εθνικής ομάδας των γυναικών.

Ένα τεστ στο οποίο ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα είχε την ευκαιρία να δει τις καλύτερες αθλήτριες της χώρας, για να μπορέσει να διαλέξει την ομάδα που θα πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Μπορεί η Ελισάβετ Τσάκου με τον Ηλία Τσοπάνογλου να δούλεψαν λοιπόν πολύ τους προηγούμενες μήνες, το πολυπόθητο αυτό τεστ της Εθνικής δεν έγινε ποτέ.

Και επειδή μιλάμε για ενόργανη, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική απολαβή για τους αθλητές, που βάζουν από την τσέπη τους χρήματα οι ίδιοι και τα σωματεία τους, για τους αγώνες και γενικά για όλες τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Οπότε μοναδική απολαβή για την Ελισάβετ Τσάκου είχε να κάνει με μία θέση στην Εθνική. Ωστόσο στην Πατρινή πρωταθλήτρια δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, για το αν μπορεί να κερδίσει μία θέση στην Εθνική και το παγκόσμιο.

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες η Ελισάβετ Τσάκου του Άτλαντα Πατρών είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους ασύμμετρους ζυγούς και το χάλκινο στη δοκό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σάρωσαν" οι Πατρινοί γυμναστές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports