Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Τζόρτζεβιτς τα έβαλε με τον Χρήστο Χριστοδούλου

Μπάσκετ: Ο Τζόρτζεβιτς τα έβαλε με τον Χ...

"Ο Έλληνας Χριστοδούλου είναι μεγάλος διαιτητής, αλλά δεν είναι καθαρός απέναντί μας"

Ο προπονητής της Σερβίας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάνοντας τον απολογισμό του για το Ευρωμπάσκετ 2015 τα έβαλε και με τον Πατρινό διαιτητή Χρήστο Χριστοδούλου.

Αρχικά ο τεχνικός των Σέρβων δήλωσε: «Δεν θέλουν να μας βλέπουν στα ματς που κρίνουν μετάλλια. Η FIBA δεν παίρνει τίποτα από εμάς, ούτε χρήματα, ούτε μάρκετινγκ. Είμαστε μια ομοσπονδία με περιορισμένες δυνατότητες, προϋπολογισμό δύο εκατ. ευρώ, μπορούμε να κάνουμε λίγα πράγματα σε διεθνές επίπεδο, αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα τόσο προφανή, που δεν μπορούμε παρά να αντιδράσουμε. Θα στείλουμε στη FIBA ένα βίντεο που εξηγεί τις θέσεις μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πατρινό διαιτητή: «Η Σερβία είχε τον ίδιο διαιτητή σε τέσσερα ματς. Ο Έλληνας Χριστοδούλου είναι μεγάλος διαιτητής, αλλά δεν είναι καθαρός απέναντί μας. Δεν είναι καθαρή επιλογή να μας παίξει Ισπανός διαιτητής στα ημιτελικά και δεν είναι καθαρό να στερούν από τους αθλητές μας τη δυνατότητα να παλέψουν για ένα μετάλλιο, αν και αυτό κάνει την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη για μας. Ο Τόνι Πάρκερ είπε στον αρχηγό μας, τον Μίλος Τεόντοσιτς, Έρχεσαι εδώ κάθε χρόνο και δεν σε σέβονται», ανέφερε ο Τζόρτζεβιτς.

«Ήθελα πολύ ένα μετάλλιο. Ο Μαριάνοβιτς μάς έλλειψε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μαζί μας. Στόχος μας πλέον είναι να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί απουσιάζαμε από τις τελευταίες δύο διοργανώσεις. Θα προετοιμαστούμε με ακόμη περισσότερη δύναμη και θα αντιμετωπίσουμε όλους μας τους αντιπάλους, εντός κι εκτός γηπέδων», κατέληξε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, που έστειλε μήνυμα ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρήστος Χριστοδούλου: Ο πατρινός κορυφαίος διεθνής διαιτητής μπάσκετ μιλά στο thebest.gr - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook! Κοινοποιήστε την ιστοσελίδα μας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports